Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie dawno przybyłam z zakupów kupiłam kilka tunik żeby jakoś wyglądać nie jak szynka na święta:) hehe żatruje wygodniej mi w takich luźnawych ubrankach i jeszcze napotkałam recziczek dla maluszka tylko że był niebieski nie było kremowego cóż kupiłam bo w atrakcyjnej cenie a że czuje że będzie chłopak to sie przyda a jak nie to tylko ręcznik w tym sie nie chodzi:) będzie i dla dziewczynki
-
nick nieaktualnyCo do prezentów to ja potrzebuje prezent dla 8-letniej dziewczynki. Tylko właśnie z nią problem jest taki, że ma WSZYSTKO. Rowery, tablety, laptopy, konsole, nie wspominając już o tych tańszych rzeczach... Najbardziej rozpieszczone dziecko jakie znam. I tu jest dopiero problem co kupić dziecku, które wszystko ma?
-
nick nieaktualnyMyślałam właśnie o grze, tylko teraz na co? Na laptopa czy na konsole? Masakra! Ja rozumiem, że ludzie mają kupę kasy i niczego tym dzieciakom nie żałują, ale młoda już teraz tak zadziera nosa, że niedługo problemy w szkole się zaczną, ponoć już świruje i biedniejsze dzieciaki traktuje z góry... 8-letnie dziecko No, ale... Ja swoje wychowam inaczej
-
nick nieaktualnyTruskaweczka, to w święta na pewno będziecie się super prezentować
a ręcznik, jasne, że tak Póki malutkie i mało rozumie to każdy kolor będzie dobry Gorzej jak podrośnie
Hej Toxey
No właśnie... dzieci XXI wieku, które mają wszystko...
Nie mam bladego pojęcia :x
Ale może powiedz, aby napisała list do świętego Mikołaja (czyli do Ciebie) i coś z listy wybierzesz. hm :>Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej ja też mam problem, bo w tym roku szkolnym, a w przyszłym kalendarzowym 31 maja mam komunię u chrześnicy..a ja mam tydzień później termin porodu i nie wiem jak dzidziuś się zdecyduje czy da szanse na obecność nas na tej uroczystości
-
Toxey a może jakaś fajna planszowa gra? Ja jestem miłośniczką wszelkich takich gier. Dziecko nie siedzi przed TV albo komputerem a na dodatek może spędzać fajnie czas z rodzicami albo rówieśnikami
Evaa lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyD. wrote:Toxey a może jakaś fajna planszowa gra? Ja jestem miłośniczką wszelkich takich gier. Dziecko nie siedzi przed TV albo komputerem a na dodatek może spędzać fajnie czas z rodzicami albo rówieśnikami
Z planszowych już niestety wyrosła, przynajmniej tak jej rodzice twierdzili już rok temu, że już ją to nie kręci, choć jak tam jedziemy to zawsze przylatuje, żeby z nią w coś grać. Mężu też mówi, że mam się nie przejmować tylko dać kasę, ale ja jednak wolę prezent.
Myślałam o jakiejś fajnej pościeli, tego nigdy za wiele... -
Hej dziewczyny, nie wierzę, ale udało się!!!! Po 2 latach, drugi cykl owulacyjny okazał się szczęśliwy
Tylko teraz proszę, żeby przyrost był prawidłowy i @ nie przyszłaTruskaweczka250, Buziulka, Toxey, monia91, przyszła mama:), Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MagdaMuminek wrote:Hej dziewczyny, nie wierzę, ale udało się!!!! Po 2 latach, drugi cykl owulacyjny okazał się szczęśliwy
Tylko teraz proszę, żeby przyrost był prawidłowy i @ nie przyszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Truskaweczka nas też czeka u niej komunia, ale teraz było to przesunięcie rocznika u nas i ona ma w 2016 roku, a to dopiero będzie problem...
To ja właśnie tak mam w tamtym roku powinna być u mojej komunia ale że nie robiła ich Parafia to teraz dwa roczniki idą...