Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że nazwalyscie mnie perfekcyjna panią domu Hehe
Najgorzej to zacząć potem jakoś leci. A moje sprzątanie to sprzatalam żeby mieć spokój.
D. samochód super Kali kolor wzieliscie ?
Truskaweczka co tam, jak tam u was ?
Evaa tez mam ochotę na rybę, ale bardziej na ruskie
Futuremama ka mam rolety w każdym pomieszczeniu w domu bo tu wszyscy odrazu się gapia jak to w blokach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 16:57
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja dalej siedzedę i biadole matko!!!!! co za nieład, nieogar i nie wiem jak jeszcze ten stan nazwać...
a nie zrobiłam postęp wywaliłam z szafek kuchennych wszystkie taleze i kubki bo postanowiłam zmienić zastawę tylko na białe rzeczy- ostatnio zresztą wszystko kupiłam w ikeii..no a teraz wszystko stoi na podłodze:) -
nick nieaktualny
-
przyszła mama pracuję 9-10 godzin dziennie, i jeszcze czasami zabieram robotę do domu
monia - kolor ciężki do opisania, jest inny w zależności od tego jak światło na niego bada, taki grafitowo-brązowo-liliowy, PIĘKNY JEST!!
teraz jeszcze muszę mojego jakoś namówić na sprzedanie kabriolet, trzy samochody to przesada...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Przyszła mama pierwszy termin @ w sumie to na razie nic nie czuje. Ostatnio mnie coś brzuch bolal,ale póki co spokój.
D. ciotka mojego ma tego Hyundaia i nie narzekają, nie wiem czy ten rocznik czy poprzedni bo kupowali w lutym chyba.
Robię obiad, bo umieram z głodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 17:43
-
mam nadzieję, że będziemy zadowoleni, dla mnie najważniejsze było, żeby wózek spokojnie mieścił się do bagażnika
Już nie mogę się doczekać jak go odbierzemy!
Monia, nie korci Cię żeby zatestować?
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyależ Ci fajnie evaa!!! to miłych chwil zyczę!!
bożzz żebym tak się przeniosła w czasie jakoś do Ciebie żebyś mnie zaprowadziła do jakies super knajpy na takie prawdziwe włoskie zarcie!!! ależ masz super!!!!
kocham włoskie jedzonko niestety tu jadam tylko pseudo włoskie..a jakbys coś kurierem wysłała??