X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Może poplotkujemy? ;)
Odpowiedz

Może poplotkujemy? ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robiłam kiedyś chate ale sie rozjechała, nie idzie posklejać jej lukrem albo za gruby dach wyszedł cholera wie skończyła chata w śmietniku:):)
    dziś szukałam przepisu na chate zaraz ci znajdę ponoć wychodzi...ale stwierdziłam ,ze nie bede robić bo tylko kurzu sie na niej nazbiera a i tak nikt za nią nie chwyci więc szkoda mych rak:):) a na pierniki tez coś wezmę z neta na szybko duzo miodu kakao przyprawy i wyjdzie piernik:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babeczka.zuzka.pl/2013/12/piernikowa-chatka/

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no chatki to mi sie robić tez nie chce. Jak się dziecka doczekam to wtedy zrobię. Ale dziękuję za przepis :*

Ogarnelas ta kuchnie ? :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe przesunęłam pod ściane kubki i talerze wszystko lezy jutro rano rusze z kopyta rano w sobote to bedzie sprzatanie na całego:):) choć dużo nie mam bo generalnie porządek w chałupie dla mnie się bardzo liczyi go pilnuje prędzej to taki bałagan bo roztrzepana jestem i zostawiam pełno śladów po sobie:):)
    gotuje tą grochówke ale tak śmierdzi ze mi się jej odechciało:):) jutro psu wyniose:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to jesteś udana :) :)
    Ja ogólnie Lubie porządek w przeciwieństwie do mojej teściowej. U niej to zawsze burdel i smród. W dodatku wszędzie sierść tego psa :/ Dlatego nie lubię tam jeździć. Za każdym razem jak jestem tam to mówi, że nawet nie zdarzyła posprzątać, a w domu non stop siedzi.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie psa w domu nigdy sierść smród nikt mi nie powie jak sie wejdzie do chaty gdzie jest pies zawsze to czuc...jezu jeszcze by mi mojego wajnerta zniszczył zawału bym dostała:):)
    też lubie porzadek chata to mój azyl musi byc pieknie i pachnąco i czysto:):)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądasz Polsat ? Jakie te laski niektóre jakieś dziwne. I tak dziwnie chodzą :D

Tam to taki zaduch czuć. Jak tam mieszkaliśmy robie kanapki a tam sierść w maśle :/

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bu sierść w masle:):)....nie nie ogladam polsatu za jędrne dupy tam maja:):) wnerwiały mnie:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak to zobaczyłam tak kupiłam sobie śniadanie w drodze do pracy.

Tam jędrne dupska, laza jakby się miały zaraz przewrócić :) :)

przyszła mama:) lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu i tym sposoberm obaliłam znowu 3 lampki wina i jak ja mam poczać dziecie?:)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie Pola nie będzie wina :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu co ja bym dała za Polę!!! wszystko bym oddała, nawet moje wszystkie buty i torebki:):) mogłabym w kapciach zasówac po Lubaniu ale z Pola:):)...jejku ale by była ładna córki po ojcach ida a mój niczego sobie ładna by była dziewuszka:):)

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i potem bedzie kolejka chłopców się do niej ustawiala bo śliczna to na pewno będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 21:15

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę spać monius:):* do juta!!
    rano podpisze listę..coś doła łapie, kolejna koleżanka urodziła pokazała zdjecie na fc...ja cyba nigdy sie mojej Poli nie doczekam, masakra jakaś, zmęczona tym jestem jak cholera. wmawiam sobie i innym , że jest super, ze dalej walczę ale małabym ochote nakryć sie wielkim kocem i wyć przez najbliższe pół roku....
    no nic nie czas na zale:):)

jutro tez robię pierniki , zobaczymy co wyjdzie:):)

dobrej nocki kochana:):)

monia91 lubi tę wiadomość

• monia91 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że te pierniki nam poprawią humory i w ogóle :)

Ja tez zmykam bo żem zmęczona po tym sprzątaniu.

Dobranoc :*

20140607580117.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 17:56

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam laski i ja:) rano pojechałam do tego domu dziecka, szybko wypakowaliśmy bagażnik i zawinęłam do chaty nie chciałam widzieć tych biednych dzieci miałabym następnych kilka dni rozbitych...no ale swoje zrobiłam skutek bedzie ten sam objedzą się aż ich zemdli:):)

teraz ogarniam chałupe a później lece na małe zakupy stwierdziłam ,ze kupie sobie stolnice bo niszcze blat w kuchni robierniem różnych rzeczy na blacie, puszkę świąteczną na słodycze białe bąbki i firanke do kuchni:):) alez mam misje:):)

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

A ja jeszcze w łóżku;) Mój dzisiaj ma wolne i poszedł zrobić mi śniadanko :D
    Zaraz też będę musiała się wziąć za sprzątanie;/

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dupeczki :P :)

Mój wróci z pracy i zamierzam go wyciągnąc na jakieś zakupy. Muszę sobie humor czymś poprawic, no i zakupić winko znów :P

Miłej soboty :*

Aaaaa i tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS DZIEWCZYNKI Z OKAZJI MIKOŁAJEK :*:* :)

https://www.youtube.com/watch?v=-RWzd3Q-Qtg
    :) :)

przyszła mama:), Isia93 lubią tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróciłam z zakupów, chate też ogarnęłam tyle o ile i wystarczy:):) kupiłam stolnice mam nadzieję, że dzieki niej nabiore ochoty na robienie rzeczy które się gniecie:):)

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ