Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrobiłam kiedyś chate ale sie rozjechała, nie idzie posklejać jej lukrem albo za gruby dach wyszedł cholera wie skończyła chata w śmietniku:)
dziś szukałam przepisu na chate zaraz ci znajdę ponoć wychodzi...ale stwierdziłam ,ze nie bede robić bo tylko kurzu sie na niej nazbiera a i tak nikt za nią nie chwyci więc szkoda mych rak:) a na pierniki tez coś wezmę z neta na szybko duzo miodu kakao przyprawy i wyjdzie piernik:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe przesunęłam pod ściane kubki i talerze wszystko lezy jutro rano rusze z kopyta rano w sobote to bedzie sprzatanie na całego:) choć dużo nie mam bo generalnie porządek w chałupie dla mnie się bardzo liczyi go pilnuje prędzej to taki bałagan bo roztrzepana jestem i zostawiam pełno śladów po sobie:)
gotuje tą grochówke ale tak śmierdzi ze mi się jej odechciało:) jutro psu wyniose:) -
Ty to jesteś udana
Ja ogólnie Lubie porządek w przeciwieństwie do mojej teściowej. U niej to zawsze burdel i smród. W dodatku wszędzie sierść tego psa Dlatego nie lubię tam jeździć. Za każdym razem jak jestem tam to mówi, że nawet nie zdarzyła posprzątać, a w domu non stop siedzi. -
nick nieaktualnynie psa w domu nigdy sierść smród nikt mi nie powie jak sie wejdzie do chaty gdzie jest pies zawsze to czuc...jezu jeszcze by mi mojego wajnerta zniszczył zawału bym dostała:)
też lubie porzadek chata to mój azyl musi byc pieknie i pachnąco i czysto:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjezu co ja bym dała za Polę!!! wszystko bym oddała, nawet moje wszystkie buty i torebki:) mogłabym w kapciach zasówac po Lubaniu ale z Pola:)...jejku ale by była ładna córki po ojcach ida a mój niczego sobie ładna by była dziewuszka:)
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyidę spać monius:):* do juta!!
rano podpisze listę..coś doła łapie, kolejna koleżanka urodziła pokazała zdjecie na fc...ja cyba nigdy sie mojej Poli nie doczekam, masakra jakaś, zmęczona tym jestem jak cholera. wmawiam sobie i innym , że jest super, ze dalej walczę ale małabym ochote nakryć sie wielkim kocem i wyć przez najbliższe pół roku....
no nic nie czas na zale:)
jutro tez robię pierniki , zobaczymy co wyjdzie:)
dobrej nocki kochana:)monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam laski i ja:) rano pojechałam do tego domu dziecka, szybko wypakowaliśmy bagażnik i zawinęłam do chaty nie chciałam widzieć tych biednych dzieci miałabym następnych kilka dni rozbitych...no ale swoje zrobiłam skutek bedzie ten sam objedzą się aż ich zemdli:)
teraz ogarniam chałupe a później lece na małe zakupy stwierdziłam ,ze kupie sobie stolnice bo niszcze blat w kuchni robierniem różnych rzeczy na blacie, puszkę świąteczną na słodycze białe bąbki i firanke do kuchni:) alez mam misje:) -
Hej dupeczki
Mój wróci z pracy i zamierzam go wyciągnąc na jakieś zakupy. Muszę sobie humor czymś poprawic, no i zakupić winko znów
Miłej soboty :*
Aaaaa i tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS DZIEWCZYNKI Z OKAZJI MIKOŁAJEK :*:*
https://www.youtube.com/watch?v=-RWzd3Q-Qtg
przyszła mama:), Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny