Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem juz dziewczyny.
Co do wczorajszej rozmowy to była do dupy. Dzisiejsza wizyta teściowej zresztą też ( myślałam że coś mnie trafi jak zaczęła swoje madrosci), później się okazało ze nie potrzebnie pojechaliśmy po psa do niej i do weterynarza bo juz za późno było na pobranie krwi i pies nie był na czczo. Ale zakończenie tego popołudnia jak najbardziej udane -
nick nieaktualny
-
No jak wczoraj wrócił to w sumie nic sensownego. Dziś wróciliśmy od tej teściowej i powiedział ze chce mieć dzidziusia, i że chce się o niego starać juz teraz. To że odkładal to to powiedział ze musiał troszkę dojrzeć i powiedział ze jak będzie chłopczyk to On wybiera imię a jak dziewczynka to ja. No i co tu więcej mówić obrazu przeszliśmy do dzialania:).
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:No jak wczoraj wrócił to w sumie nic sensownego. Dziś wróciliśmy od tej teściowej i powiedział ze chce mieć dzidziusia, i że chce się o niego starać juz teraz. To że odkładal to to powiedział ze musiał troszkę dojrzeć i powiedział ze jak będzie chłopczyk to On wybiera imię a jak dziewczynka to ja. No i co tu więcej mówić obrazu przeszliśmy do dzialania:).
monia91 lubi tę wiadomość