Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc Isia no mam zamiar tylko czekam na odpowiedni moment i daje wypowiedzenie niech sie walą ! Co ci jest kochana jakaś taka smutna jesteś ? wszystko się ułoży,a robiłaś wszystkie badania itd ?może jest jakaś błacha przyczyna ? buziaki :*
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Nie jeszcze nc ne rtobilam;/ ide w przyszlym tygodniu do lekasrza i pogadam z nim o tym
-
nick nieaktualnyHi! U mnie dziś piękne słoneczko
Evell kurcze już myślałam, że się ułozy a tu dupa widze... No to musisz znalexc odpowiedni moment i zbierać manatki z tamtąd!
Isia mi ostatnio tez się wydaje ze wszystko pod górkę się układa... Czasem nawet myślę, że jak się okaże teraz że jestem w ciąży to będzie całkowita załamka (a szczęście powinno byc!).. Cięzkie życie...
Monia jak tam? Była rozmowa kontrolowana? -
nick nieaktualnyNiusia wrote:Hi! U mnie dziś piękne słoneczko
Evell kurcze już myślałam, że się ułozy a tu dupa widze... No to musisz znalexc odpowiedni moment i zbierać manatki z tamtąd!
Isia mi ostatnio tez się wydaje ze wszystko pod górkę się układa... Czasem nawet myślę, że jak się okaże teraz że jestem w ciąży to będzie całkowita załamka (a szczęście powinno byc!).. Cięzkie życie...
Monia jak tam? Była rozmowa kontrolowana? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny .
Niusia rozmowa była, ale szkoda gadac .
Będę później bo teściowa ma zaraz przyjść i mamy z nią jechać i z tym biednym psem który długo już nie pożyje a sporo kosztuje utrzymanie go co miesiąc na kolejną operacje, a ta później będzie marudziła, ze pieniędzy nie ma.
Jakże cudowne rozpoczęcie tak pięknego dnia