Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze sie znajdzie taki powod;/ jak to sie mowi pieniedzy nigdy dosc:(
Moze zrob sdobie nas karttce rozpiske waszych dochodow i wydatkow miesiecznych i zobaczycie ile Wam zosdtaje kasy nba dziecko, zobaczcie sobnie w internecfie ile kosztuja lozeczka, wozki, ofgolna wyprawka itp i wpisz na kartke, dopisz dfo tego ile kasy mozecie zaoszczedzic nas dziecko przez okres ciazy.
Bedziesz miala wszystko czarno na bialym i wtedy o tym pogadajcie.
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Mamy swoje mieszkanie 3 pokojowe, brak kredytów, ja dochód mam (mam rente po tacie), TŻ pracuje (Współpracuje z kolegą i robią remonty itp.) Więc stać nas. Nigdy nie będzie lepszej okazji. Jestem na 3 roku chce zrobić też magisterke więc dziecko trochę odchowam zanim będę musiała iść do pracy. Potem z dzieckiem może zostać moja mama teściowa co prawda też, ale to już musiałby chyba być przymus żebym ją zostawiła z moim dzieckiem. Więc chyba źle nie jest z finansami.
-
nick nieaktualny
-
Niusia też mi się tak wydaje. A u niego w domu "rodzinnym" się nie rozmawiało. Już dawno zauważyłam że ma jakiś problem żeby powiedzieć co go gryzie itd. Jedyne co ja w takim wypadku robie to mówie mu że mi może wszystko powiedzieć itd. Jeszcze jestem przed owulacją
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiusia wrote:Hej Evell :*
Co Tam u Ciebie? Jak samopoczucie i co z tą pracą?
Ja zaraz śmigam bo TŻ zaraz będzie i obiadek się kończy gotowac
Samopoczucie rózne dzis mialam nerwy a w pracy beznadziejnie szkoga gadać dziś juz mnie pare osób wkurzyło wrrr jeszcze troche odczekam i spierdzielam stamtąd.. -
Monia tez mysle , ze musi byc inny powod, z tego co widze to sytuacje finansdowa macie ok:-)
U mnie masakra, powoli mam juz wszystkiego dosc. Moja rodzina mnie weykancza. Ogolnie jestem silna osoba i nie latweo mnie zlamac ale czasami juz nie wytrzymuje;(
Same problemy na mnie ostatnio spadaja:(
Mam problemy z rodzicami, z kazdym inne:/ ogolnie duzo pisania, skomplikowana historia;/
Do tego dfochodzi problem ze znalezieniem pracy, to, ze niues moge zajsc w ciaze, moj tez ma troche problemow ze swoimi rodzicasmi, z bratem i juz poprostu nie mam sily;/
Ogolnie to tlumie to wszystko w sobie ale dzisiaj czuje taka bezradnosc, bezsilnosc i wszystko we mnie puscvilo;/
Wiesz najgorzej to wszystko trzymać w sobie, jak taka bomba która nie wiadomo kiedy wybuchnie. Z rodziną bywa różnie wiem coś o tym, ale kiedyś się ułoży. Z ciążą to zobaczysz nawet nie będziesz się spodziewała i będziesz w ciazy . Wszystko będzie dobrze :*
-
Wiesz ogolnie jak jesdtem na nich zla to jeszcze ok, bo wtedy sie z nimi pokloce i w jakis sposdob te emocje ze mnie uchodza ale dzisiaj mam taka sytuacje, ze nie wiem co zrtobic, jestem rozdarta i to jest najgorsze uczucie, taka bezsilnosc...
Od lipca 2014 na ovufriend.