Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Musdisz wejsc sobie na internet i przeczytac sklad, to jest mieszanka nr 3. Kazde ziolo kupuje sie osobno:-)
W smaku hmm jak ziola, najgorsze nie sa, da sie wypic:-)
Parzy sie je pol godziny i pije najlepiej na noc:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyMonia myśle że po prostu potrzebuje czasu Mój też musiał 'dojrzeć' do takiej decyzji. My inaczej podchodzimy do ciąży/dziecka niż faceci więc trzeba się uzbroić w cierpliwość. Chociaż teraz łatwo mi to mówić, a wczesniej też sie swoje wykłuciłam
Ja jestem z Lubelskiego
Tez w chwili obecnej szukam pracy ale niby cv się wysyła ale oferty sa strasznie kiepskie....
Monia a Ty pracujesz? -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Musdisz wejsc sobie na internet i przeczytac sklad, to jest mieszanka nr 3. Kazde ziolo kupuje sie osobno:-)
W smaku hmm jak ziola, najgorsze nie sa, da sie wypic:-)
Parzy sie je pol godziny i pije najlepiej na noc:-)
Isia a czujesz coś żeby dawały te zioła?
Niby niedługo je jeszcze pijesz ale może już coś? -
Własnie nie, dlatego mam za dużo czasu na rozmyślanie. Rozumiem ze musi dojrzeć, ten temat poruszaliśmy już rok temu wtedy chciał ale wiedział, ze ja chce po ślubie więc to odłożyliśmy do teraz. A teraz jakby mu się odwidziało, albo nie wiem co...
U mnie ostatnio były przyjęcia na produkcje, koleżanka była i wytrzymała tylko kilka dni... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niusia wrote:Isia a czujesz coś żeby dawały te zioła?
Niby niedługo je jeszcze pijesz ale może już coś?
Narazie chyba nie bardzo;/ moze czuje troche wyrazniej jajniki od dwoch dni ale nie wiem czy to przez te ziola czy tak poprostu.
Mialam nadzieje, ze moze sluz mi sie poprawi ale narazie nie widze efektu, chociaz mam bardziej "mokro" niz miesiac temu ale rozciagliwego slusu bardzo malo;/
No ale pije je dopiero tydzien:-)
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Czasem ziola pomagaja bardziej niz jakiues tabletki:-)
Na razie nie chce faszerowac sie chemia a ziola to natura wiec warto sprobowac:-)
Nie pokladam w nich nie wiadomo jakiej nadziei ale moze akurat pomoga
Od lipca 2014 na ovufriend.