Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzasem trzeba olać ale czasem się nie da
Tymbardziej jeśli coś jest nie tak z nami....
Monia ale to czemu tak w ogóle mu się odwidziało? Stwierdził, że finansowo nie podołacie czy go przeraża po prostu wejście w pieluchy?
U mnie się wypogodziło i jest ładne słoneczko ale mimo wszytsko jesienne... -
nick nieaktualny
-
Nie no aż tak dobrze to nie
hehe
Teściowa zadzwoniła... Czy TŻ pojedzie z nią i z psem do weterynarza bo pies musi mieć operacje ... Hehe wczoraj wieczorem dzwoniła do niego to ją opierdzielił ze pracuje to dziś zadzwoniła do mnieI jeszcze powiedziała zebysmy na pierogi przyjechali
W dupe niech se wsadzi te swoje ohydne pierogi (przypomniały mi się jej wigilijne pirogi fujj
)
Niusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO 3 tyg??????????? Sorry ale nie kumam... Weź z nim porozmawiaj tak od serca i dowiedz się o co chodzi bo wydaje mi sie że raczej nie o tą robotę....
Teściowa chce Cię przekabacić na swoją stronę heheh Kto by się spodziewał?!
Moja tam dobre pierogi robi -
Przed naszym weselem non stop narzekała ze kasy nie ma... pies jest stary, schorowany i w ogole a ta jeszcze będzie jej operacje robić
. A co do jej pierogów zaprosiła nas 2 lata temu na 1 dzień świat i zapytała co chcemy do jedzenia czy bigos czy pierogi z Mięsem i Kapustą. I w końcu dała nam to i to. I pierogi i bigos smakowały identycznie!
-
Wczoraj przestałam się do niego odzywać... Dziś rano jak wychodził nawet mu buzi nie dałam tylko jak wychodził odwróciłam głowe tak ze dał w policzek. I pytał przed wyjściem czy cos jest nie tak powiedziałam że nic i żeby już szedł bo się spóźni.
-
Tez mysle, ze powinnas z nim szczerze o tym porozmawiac bo cos tu jest nie tak;/
Dlaczego mielibyscie odkladac starania przez jakas robote? Chyba podczas kochania sie nic innego nie robi wiec nie rozumiem.
To oczywiscie Wasza sprawa ale ja bym na Twoim miejscu szczerze z nim pogadala o co chodzi.
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Dzwonił później czy coś się stało powiedziałam że nic, dalej droczył temat więc mu powiedziałam że dobrze wie o co chodzi i się rozłączyłam. Zobaczymy co powie jak wróci. W każdym razie dam mu chwile odpocząć i porozmawiam na spokojnie po raz kolejny. Gdybym wiedziała że tak będzie wcześniej to nie byłoby żadnego ślubu mimo to że poza tym jest bardzo kochany.
-
nick nieaktualnyNawet tak nie możesz myśleć! Jak można mówić że ślubu by nie było?! Dopiero co sie pobraliście to normlane że musicie się przegryść
Są gorsze i lepsze momenty ale jest się ze sobą na dobre i na złe więc nawet nie pisz czarnych scenariuszy!
Po prostu potrzebujecie sobie na spokojnie przegadać sprawę i będzie wiadomo na czym stoiciemonia91 lubi tę wiadomość