Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzasem trzeba olać ale czasem się nie da Tymbardziej jeśli coś jest nie tak z nami....
Monia ale to czemu tak w ogóle mu się odwidziało? Stwierdził, że finansowo nie podołacie czy go przeraża po prostu wejście w pieluchy?
U mnie się wypogodziło i jest ładne słoneczko ale mimo wszytsko jesienne... -
nick nieaktualny
-
Nie no aż tak dobrze to nie hehe
Teściowa zadzwoniła... Czy TŻ pojedzie z nią i z psem do weterynarza bo pies musi mieć operacje ... Hehe wczoraj wieczorem dzwoniła do niego to ją opierdzielił ze pracuje to dziś zadzwoniła do mnie I jeszcze powiedziała zebysmy na pierogi przyjechali W dupe niech se wsadzi te swoje ohydne pierogi (przypomniały mi się jej wigilijne pirogi fujj )Niusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO 3 tyg??????????? Sorry ale nie kumam... Weź z nim porozmawiaj tak od serca i dowiedz się o co chodzi bo wydaje mi sie że raczej nie o tą robotę....
Teściowa chce Cię przekabacić na swoją stronę heheh Kto by się spodziewał?!
Moja tam dobre pierogi robi -
Przed naszym weselem non stop narzekała ze kasy nie ma... pies jest stary, schorowany i w ogole a ta jeszcze będzie jej operacje robić . A co do jej pierogów zaprosiła nas 2 lata temu na 1 dzień świat i zapytała co chcemy do jedzenia czy bigos czy pierogi z Mięsem i Kapustą. I w końcu dała nam to i to. I pierogi i bigos smakowały identycznie!
-
Wczoraj przestałam się do niego odzywać... Dziś rano jak wychodził nawet mu buzi nie dałam tylko jak wychodził odwróciłam głowe tak ze dał w policzek. I pytał przed wyjściem czy cos jest nie tak powiedziałam że nic i żeby już szedł bo się spóźni.
-
Tez mysle, ze powinnas z nim szczerze o tym porozmawiac bo cos tu jest nie tak;/
Dlaczego mielibyscie odkladac starania przez jakas robote? Chyba podczas kochania sie nic innego nie robi wiec nie rozumiem.
To oczywiscie Wasza sprawa ale ja bym na Twoim miejscu szczerze z nim pogadala o co chodzi.
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Dzwonił później czy coś się stało powiedziałam że nic, dalej droczył temat więc mu powiedziałam że dobrze wie o co chodzi i się rozłączyłam. Zobaczymy co powie jak wróci. W każdym razie dam mu chwile odpocząć i porozmawiam na spokojnie po raz kolejny. Gdybym wiedziała że tak będzie wcześniej to nie byłoby żadnego ślubu mimo to że poza tym jest bardzo kochany.
-
nick nieaktualnyNawet tak nie możesz myśleć! Jak można mówić że ślubu by nie było?! Dopiero co sie pobraliście to normlane że musicie się przegryść Są gorsze i lepsze momenty ale jest się ze sobą na dobre i na złe więc nawet nie pisz czarnych scenariuszy!
Po prostu potrzebujecie sobie na spokojnie przegadać sprawę i będzie wiadomo na czym stoiciemonia91 lubi tę wiadomość