Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Hmmm... szczerze mówiąc nie wiem
Ja jestem 3 miesiąc po odstawieniu anty i dwie pozostałe @ miałam tak po 34 -33 dniach, więc jak do 20 września się nie zjawi to może zatestuje.
A na co bralaś antyki ja teraz biore estrogeny czyli htz to nie są antykoncepcyjne wieć mozna sie starać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Ja mam nadzieje że jak nie wrzesień to ten październik. W październiku mam urodziny więc lepszego prezentu nie mogłabym sobie wymarzyć
Byłoby super trzymam mocno kciuki :* kurcze tak sie zastanawiam teraz bo pomyślałam sobie,że ten ból mógł by c spowodowany owulacją ale w 6 dc ? to chyba niemożliwe chociaż t wtych czasach to już wszystko jest możliwe ;)a teraz mam śluz taki bardziej wodnisty chociaż zawsze taki miałam ale dziś jest go znacznie dużo .monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Możliwe, ze to była owulacja. Ech jak to jest, ze jedni chcą mieć dziecko i muszą się o nie starać, a inni mają choć nie chcą
Tego się pojąć niestety nie da takie jest życie niesprawiedliwe ile się satrasz ?bo ja już ponad rok dokładnie 14 cykl będzie terazlilirose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny