Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Ale jestem mega zła!!!!!!!!!
Wrrrrrrr
.
.
.
.
Co tam kochane??
Ja też jestem zła normalnie nienawidze mojej pracy i tych wszystkich jebniętych ludzi wniej pracujących miałam pracowac jeszcze miesiąc ale dzis sie tak wkur...,że już jutro wypowiedzenie daje masakra kązdy dzien mi humor psują -
nick nieaktualnymonia91 wrote:Cześć kobitki :*
Isia co się stało ?
Evell głowa do góry będzie dobrze! Dobrze, ze już się zwalniasz z tej pracy to troszkę samopoczucie się poprawi
A mnie dziś jakoś tak dziwnie brzuch pobolewa ... ni to jajniki ni to na @ ... [/QUOTENoo w koncu bo juz mam ich serdecznie dosc;) moze dostani9esz @ bo mnie tez czesto bolą przed @ -
nick nieaktualnymonia91 wrote:Do @ jeszcze 11dni, więc nie wiem. I to taki inny ból niż na @.
W tym tygodniu moim codziennym gościem w domu będzie teściowa:/ Bo musi być codziennie w mieście i będzie do mnie przychodzić. Dziś siedziała 4h Chyba musze zacząc pić melise
haha a co ona taja zła ?
-
Muszę się męczyć żeby dodało m ój post, otworzyło wykres, otworzyło notatki, komentarze;/
Zacina się okropnie;/
W dodatku w nocy tak mnie komary pogryzły, że pól nocy nie spałam a rano teściowa mnie obudziła;/
I jeszcze coś mnie kłuje, nie wiem co to, chyba macica;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Jeśli bym nie musiała wyjechać to nie.
Jeśli byłabym zmuszona np z przyczyn finansowych to tak, ale nie byłoby mi łatwo;/
Mnie ta pogoda też już denerwuje, raz słońce, raz deszcz, wiatr echh.
Mój się już przeziębił a nie chce wziąć wolnego w pracy;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Jestem pewna... Jeszcze to nie chodzi konkretnie o ten wyjazd. W wakacje mamusia pojechała na wakacje na 2 tyg a dziecko z babcią zostawiła, jak sobota przychodzi to ona na dyskotekę jedzie a dziecko z babcią.
Mój jak jest przeziębiony to marudzi gorzej niż dziecko Ostatnio byłam w aptece i mu witaminy kupowałam co by się nie przeziębł.