Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylilirose wrote:A toksoplazmoże i cytomegalię też robiłaś?
Myślę nad progesteronem. Są jakieś wskazania do zbadania go?
nie robiłam właśnie ato jest jakies ważne przy planowaniu ciąży ? progesteron trzeba zrobic gdy jest jego niedobór bo to jest zwiążane z zarodkiem jezeli masz go za mało to Ci się zarodek nie utrzyma bądz masz plamienia. -
nick nieaktualny
-
Cześć kochane ;*
U mnie lato i wczoraj i dzis, kocham taką pogodę
Dzisiaj mam pracowity dzień, pranie sprzątanie i chyba mycie okien...nie cierpię tego ale kiedyś trzeba je umyć;/
Jakoś katar mnie męczy wrrr;/
Evell może to była jednak owulacja;) U niektórych występuje tak szybko więc to możliwe;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Cześć kochane ;*
U mnie lato i wczoraj i dzis, kocham taką pogodę
Dzisiaj mam pracowity dzień, pranie sprzątanie i chyba mycie okien...nie cierpię tego ale kiedyś trzeba je umyć;/
Jakoś katar mnie męczy wrrr;/
Evell może to była jednak owulacja;) U niektórych występuje tak szybko więc to możliwe;)
No mam nadzieję,że to nie byla jednak owulacja bo jeszcze od skonczenia @ nie a skonczyła mi sie w sobote -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
monia91 wrote:U mnie burza się rozkręciła, ale przynajmniej nie jest już tak parno.
Mam pytanie z zupełnie innej beczki... Zastanawiam się czy teściowej i mojej mamie z wesela brać fotoksiążkę czy tylko dać jakieś tam nasze zdjęcie w ramce? Doradźcie mi cośSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Właśnie się tak nad tym zastanawiam... dla nas bierzemy fotoalbum, a moja teściowa to na nic nie zasługuje Może po prostu weznę i wybiorę kilka zdjęć i do tego dokupię album i tyle... Wyjdzie taniej niż fotoksiążka
hehe a która teściowa na coś zasługuje zacznijmy od tego ? moja to juz brak słow ;)ale niestety takie ona są .monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeeeellllooooołłłłł
Dzięki Isia puściły na szczęście
Monia my na prezent ślubny dla rodziców robiliśmy takie album pamiątkowy z nami od urodzenia więc później aby dodaliśmy im zdjęcia ślubne żeby sobie dorzucili do albumu
A tak to luzem też dawalismy i same sobie mamy w ramki powkładały -
Hej :*
Niusia u nas mamy na prezent dostały kosz prezentowy (kawa, herbata, wino, rafaello, storczyk i dalej nie pamiętam co tam jeszcze było).
Zdecydowałam się na 2 opcje albo wybiorę kilka zdjęć i je wywołam i kupie jakiś album, albo dostaną nasze zdjęcie.
Truskaweczka mamy nadzieje, że dobrze A co u Ciebie, u Was dziewczyny ?