Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi już OF przesunął owulację...na 16dc i nie wiem czy coś z tego bedzie.. na razie tem sto od 3-ch dni w miejscu jeszcze jestem trochę podziębiona dzisiaj mam wolne ale jutro znowu do pracy miałam mieć pierwszą zmianę i już zmienili mi na 2:( Mam tyle do zrobienia dzisiaj ale nie mam siły jakoś
-
Były ale jakoś dziwny mam ten wykres w tym cyklu w porównaniu do wcześniejszych, nie martw się zrelaksuj się przez nieobecność męża ja to mam w tym mc same drugie zmiany i praktycznie będę się z mężem mijać w drzwiach jak będę wychodzić do pracy a on wracać nie znoszę takich dni ;(
-
monia91 wrote:Isia Kochana, ale jak ? Cały zeszły tydzień siedziałam sama, poza krótkimi wizytami teściowej.
Odstresowałaś się troszkę ?
Może troszeczkę
Idź do fryzjera, posiedź z maseczką na twarzy, na włosach i ogólnie takie babskie zajęcia hehe;)
Ja tak zawsze robię jak jestem sama w domu
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Kisieńka wrote:Młody jeszcze?
Isia byłam w kosmetycznym, tam panie dziś robiły makijaż więc sobie zaczekałam i mnie umalowały, od razu fajniej się człowiek czuje jak tak coś dla siebie zrobi. Kupiłam sobie maseczki nowe to wykorzystam wieczorkiem. Byłam w aptece i kupiłam dwa testy na wszelki wypadek. I w gazecie zamieścić teściowej ogłoszenie matrymonialneIsia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelloł kochane tak brakuje mi czasu,żeby z wami popisać Isia mam nadzieje ze owu jest bo coś mam wilgotono,ale te piersi to mnie zasatanwiaja długo mnie chyba nie bolały ale od 10 dc ? chyba nawet wczesniej do tego jakąs słaba jestem od tego tyg i dzis miałam mdlosci ale czesto je mam ten organizm o mnei wkurza ha
-
nick nieaktualny