Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baś wrote:Dziewczyny, też słyszałam, że rtęciowy lepszy...
Muszę Was o coś zapytać. Znalazłam dziś stronę, taką ładną z produktem na regulację cykli - znalazłam dzięki jednej dziewczynie na innym forum. Powiem Wam spodobały mi się rzeczy, ale nie wiem, czy warto się tym interesować. Czy któraś z Was to zna? http://babyandmamamed.com/index.php/staram-sie-o-dziecko/
To ziółka takie. Ostatnio, a właściwie odkąd zaczęłam pic ten ocet jabłkowy szukałam jakiś smaczniejszych alternatyw na poprawę płodności, zwłaszcza, że pasta z imbiru na śniadanie jest dla mnie za mocnym początkiem dnia, a tę poleciła mi farmaceutka.
U mnie piękny dzień! Słońce, złocące się liście, jesienny zapach w powietrzu, jeszcze ciepły wiatr powiewa, aż nie mogę wysiedzieć w biurze, tak bym poszła na spacer. Tylko ten posmak imbiru...bleee
Przecież myśmy info o nich dostały na maila - przynajmniej ja, ale to był mail od ovu, więc chyba wszystkie, nie? - o tym konkursie: Energia do bycia mamą
To co, będziemy coś wymyślać na ten konkurs? -
Evell wrote:Ja generalnie to nie mam planów jak narazie,kurde dziś 12 dc a ja nie mam nawet najmniejszych oznak owulacji znowu mnie zaczyna jakieś przygnębienie łąpać
Kochana może dopiero się pojawią jakieś objawy, nie martw się
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Evell wrote:Ja generalnie to nie mam planów jak narazie,kurde dziś 12 dc a ja nie mam nawet najmniejszych oznak owulacji znowu mnie zaczyna jakieś przygnębienie łąpać
Ja mam 17dc i brak owulacji:( jeszcze nigdy tak nie miałam Doła złapałam kilka dni temu i tak siedzę w nim.. Nie zakładałam że nam się uda juz za pierwszym razem ale do głowy mi nie przyszło że nie będę miała owulacji:( teraz się martwię że coś jest nie tak skoro jej nie mam