Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczka wiem co czujesz, ja 2 lata temu przeprowadziłam się do miasta TŻ i w sumie nie ma tu nikogo takiego z kim można by było o wszystkim i o niczym pogadać. Właśnie po to my tutaj jesteśmy, żeby się wspierać Głowa do góry
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Wiem ja mieszkam tu u Teściów 2 lata ale nie znam nikogo z sąsiadów i wgl ale jak to kobieta brakuje mi wygadania eis nieraz rozmawiam z mama ale no nie jest to to co z przyjaciółką mamie nie wszystkie "rzeczy" się mówi
-
Wiem o co chodzi, ja mieszkam 70km od mojej miejscowości, więc nie mam tu nikogo... A przecież nie będę "babskimi" pierdołami zawracała mojemu głowe, a poza tym facet to nie kobieta więc nie da się z nim normalnie pogadać. Jeszcze TŻ rodzina daje mi takie poczucie jakby lepiej było gdyby był ze swoją byłą i wychowali razem dziecko nie ważne, że tamta zrobiła mu wiele złego:/ . Teściowa nie jednokrotnie nazywała mnie jej imieniem
-
Dziewczyny, też słyszałam, że rtęciowy lepszy...
Muszę Was o coś zapytać. Znalazłam dziś stronę, taką ładną z produktem na regulację cykli - znalazłam dzięki jednej dziewczynie na innym forum. Powiem Wam spodobały mi się rzeczy, ale nie wiem, czy warto się tym interesować. Czy któraś z Was to zna? http://babyandmamamed.com/index.php/staram-sie-o-dziecko/
To ziółka takie. Ostatnio, a właściwie odkąd zaczęłam pic ten ocet jabłkowy szukałam jakiś smaczniejszych alternatyw na poprawę płodności, zwłaszcza, że pasta z imbiru na śniadanie jest dla mnie za mocnym początkiem dnia, a tę poleciła mi farmaceutka.
U mnie piękny dzień! Słońce, złocące się liście, jesienny zapach w powietrzu, jeszcze ciepły wiatr powiewa, aż nie mogę wysiedzieć w biurze, tak bym poszła na spacer. Tylko ten posmak imbiru...bleee
Kisieńka lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:No jest co czytać, hehe My do dopiero pierwszy cykl starań więc na razie staram się nie fiksować, ale czasami się nie da
-
mi ta temperatura włączyła schizę i moje cykle niezbyt regularne , dlatego właśnie szukałam czegoś. Szkoda, że nie trafiłyście na to BabyMamaMed - masakra, mogli krótszą nazwę wymyślić - bo oni tam właśnie mają te Regularne Cykle. Zapytam się doktora po prostu. Ale powiem Wam, że mi się to tak fizycznie spodobało, te puszki - no ładne, kurcze, aż bym kupiła dla samego opakowania. Jakoś tak strasznie lubię puszki i pudełka. Jak kupuję kawę czy herbatę, to zawsze w puszce i potem sobie w nich trzymam, a to przyprawy, a to ciasteczka, a to coś...lubię takie bajery.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 12:33
Isia93, Kisieńka lubią tę wiadomość
-
Monia jeśli ciągle boli Cię brzuch to idź już do lekarza, nie ma na co czekać
Baś ja też się z tym nie spotkałam;/ ja piję zioła ojca sroki od dwóch tygodni;)
Truskaweczka po to tu jesteśmy żeby się sobie wygadać i wspierać Ja też nie mam żadnej takiej bliskiej przyjaciółki, której mogłabym o wszystkim powiedzieć;./ Mam dużo koleżanek ale to nie to samo;/ Przyjaciólka, której mogłabym o tym wszystkim powiedzieć wyprowadziła się 3 lata temu, teraz mieszka w niemczech i niestety kontakt Nam się urwał;/
I cieszę się, że znalazłam ten portal bo znalazłam dzięki temu Was i jest mi lżej
A tak w ogóle to się nie przywitałam echh....Cześć kochane;*
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
W tym miesiącu owu wyznaczyło mi owulację, trochę późno ale jednak, w zeszłym miesiącu nic mi nie wyznaczyło, no i zauważyłam śluz płodny, w zeszłym miesiącu w ogóle go nie było więc chyba to zasługa ziół więc na razie jestem zadowolana no ale tak jak pisałam piję je dopiero 2 tygodnie, więc więcej pewnie zobaczę w kolejnym cyklu;)
Baś lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia nie jest to jakiś straszny ból, raz boli mniej raz bardziej. Dzwoniłam do mojej gin (byłam w zeszłym miesiącu i wszystko było ok ), wypytała się mnie o wszystko i powiedziała, że może to być ból spowodowany ciązą . Mam zrobić test za tydzień o ile @ wcześniej nie przyjdzie, a jak coś to przyjść. Powiedziała, że mogę brać no spe.