Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell wrote:ogólnie chodzi o to głownie,że nie moge zajsc w ciąże przez to czesto są kłótnie z mężem i płacz stres a wiadomo nie wolno sie stresować,ja już przez to zaczynam mieć depresje:( a i mieszkamy u moich rodziców a chciała bym sie juz wyprowadzic zebysmy mogli sami zamieszkac ale nie wiem czy wg kiedyś będziemy miec swoje m wszystko sie ost je..ie
Och biedna - ale jak można kłócić się o to, skarby moje my się z naszymi musimy wspierać, razem - wszystko razem - no tak, pieprzę, a sama co...też mam wątpliwości chwilami, czy Artkowi zależy...ale się nie kłócimy o to...na razie.
My z Arturem wynajmujemy i tak chyba zostanie, bo kredyt na mieszkanie, to na razie mało realny, a mieszkać z naszymi rodzicami, to było by niemożliwe. Jego po rozwodzie, a moi, to się rozwieść powinni. -
Ja tam jeszcze z rodzicami, ale po weselu przeprowadzamy się do mojego męża. Dzisiaj mam już wolne, bo w sobotę następną będę żoną! Niby najważniejsze rzeczy już załatwione, ale jeszcze ciągle kwiaciarnie, zamówienia, cukiernia...oby nie padało, wciąż trzeba czegoś dopilnować, jaki stres...i suknia jeszcze nie odebrana, ale już po wszystkich przymiarkach, uszyta, czeka tylko na odbiór. I przenosimy już rzeczy, żeby po weselu się tym nie zajmować. Chciałabym dostać nowy komplet pościeli, żeby był taki ślubny, nasz pierwszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 11:55
Isia93, Baś, monia91 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! My wystrój zamawialiśmy w takiej kwiaciarni-dekoratorni i tam było wszystko i wystrój do kościoła, i bukiety, i sali, i samochodu i na stoły ozdoby...także wszystko w jednym i w dodatku mi się podoba. Jak wzięliśmy hurtem, to dali zniżkę.
-
nick nieaktualnyWiecie co ? tak mysle,że ja tą owulacje miałam chyba w piątek jak miałam okres dopiero teraz tak mysle,że faktycznie bo nigdy mnie ten jajnik nie bolał tak mocno w dodatku czułam jakby coś ze mnie wylatywało kurde szlak by to i pewnie juz lipa w tym miesiacu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Evell a może skocz do gina żeby sprawdził czy była czy nie?
Wizyte u gin mam dopiero jak dostane@ bo musze isc gdzieś tak w 4lub 5 dc,a dziś pop[ołudniu zauważyłam taki śluz na ręce taki z grudkami i troche jak galaretka powiedzcie mi prosze jaki to śluz jest bo nigdy takowego nie widzialam hmm ? -
Kochana to może być jakaś infekcja;/
Najlepiej gdybyś zaczęła prowadzić wykres, wtedy wszystko byłoby bardziej czytelne
Monia już lepiej ale jestem załamana bo ovu wyznaczyło mi owulke tak, że raczej w tym cyklu nie ma szans na ciąże;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Kochana to może być jakaś infekcja;/
Najlepiej gdybyś zaczęła prowadzić wykres, wtedy wszystko byłoby bardziej czytelne
Monia już lepiej ale jestem załamana bo ovu wyznaczyło mi owulke tak, że raczej w tym cyklu nie ma szans na ciąże;/
Nie umiem prowadzić wykresu ale chyba zaczne a trzeba miec wykupiony abonament premium ? -
nick nieaktualny
-
Ja swój kupiłam w rossmannie, ważne żeby był dokładny do 0.01;)
W wykresie jest taka tylko różnica, że w premium jest kolorowy a bez premium czarno biały, chodzi tu o serduszka, leki itp;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.