Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety należe do tych w goracej wodzie kąpanych. Jak byłam mała to kiedyś zrobiłam histerie na cały sklep bo mama nie chciała mi czegoś tam kupić
Ogólnie dziś powiedziałam pare słów teściowej Bo mój ma robić remont u ciotki i miał też już robote wcześniej ustaloną u takiej babki. To ta dzis powiedziała, ze Przemek mógłby wreszcie u ciotki też zacząć robić a nie, bo ta już chce sobie jakąs inną ekipe brac, a ja mówie że Przemek nie rzuci wszystkiego i nie pójdzie robić tego, bo potem się okaze się, ze nie będzie miał zleceń, a poza tym nikt jej nie zrobi remontu na drugi dzien. Tak rzuci wszystko bo cioci remont trzeba zrobić, bo nagle cioci się przypomniało ze musi łazienke w domu zrobić -
No niektorzy to niestety nie potrafia zrozumiec, ze ludzie nie sa na ich skinienie i ze mas sie tez inne zajecia;/ to akurat doskonasle wiem bno moi tesciowie sa tacy sami, tesciowa zwlaszcza:/ strasznie mnie to wkurza;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Weź tymbardziej, że jesteśmy po weselu które sami żeśmy organizowali, idzie zima, mało kto zimą robi remont. A ta żyła ok.50 lat bez łazienki w domu to może pożyć jeszcze troche. Ok rozumiem, ze ma cały dom rozwalony, ale to nie moja wina, ze nie chciała zacząć od pokoju tylko od kotłowni,łazienki,kuchni i dopiero pokoju, a poza tym moze spać u mojej teściowej. W końcu mają domy na tej samej działce.
Z drugiej strony rozumiem mojego, ze chce jak najszybciej skończyć tam u tej babki ten domek,bo wie jaka jest jego rodzina -
Ale mam swój dochód i dla nich to juz dużo. Kiedyś powiedziałam, ze ta jego pierwsza to nie dbała o mieszkanie. To wiesz co mi odpowiedziała ? Że ich nie bylo stać... To się jej zapytałam czy aby utrzymac porządek w domu to musi mnie być stać ? To nic nie odpowiedziała. W ogóle ta jego rodzina jest strasznie dziwna Zmusiła go tamta z całą jego rodzinką do ślubu, a ta na rozstanie zabrała wszystko co miał w domu (zostały tylko żyrandole i karnisze ) I zdradzała go i w ogóle, a Ci i tak za nią są To jest da mnie chore
-
Wszystko z toba jak najbardziej tak:-)
Ja tez bym juz wolala zeby przyszla jak ma przyjsc bo robie sdobie tylko nie potrzebnie nadzieje
Kochana ja zmykam spac:-)
Dobranoc :*
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Cześć Wam no u mnie tez jeszcze bardziej spadła:( nie wiem co myśleć bo ja z natury mam niską temp i nie mam takiego ładnego wykresu jak nie które tylko cały czas nisko, sądzę że nic z tego Głowa mi od rana pęka jakoś nie dobrze mi i jestem do d...dzisiaj tak się czuje
-
No tak to trzymam kciuki;)
Ja to się źle czuje dzisiaj a niestety do pracy niedługo trzeba jechać i znowu do samego wieczora:( wczoraj takie miałam bóle jak na @ i jajnik mnie bolał prawy nie wiem czy wierzyć ze coś może być? -
W ogóle co mi się dziś śniło MAsakra Wybieraliśmy wózek dla dziecka i moja siostra powiedziała że mi kupi z moją chrzestną Że się złoża Powiedziałam im tylko że ma być albo szary, albo granatowy. Jak się obudziłam to mi się śmiałam, bo to nie realne zeby te dwie osoby kupowały mi wózek
Isia93 lubi tę wiadomość