Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapraszam do mnie Cisza spokój nikt nie marudzi Mój wróci to stwierdze, ze lepiej jak go nie było. W ogóle to denerwuje mnie to, ze tyle go nie ma to zamiast spędzic ten czas jakoś ze mną, obejrzeć jakiś film czy coś to ten na laptopie siedzi Wrrr... nie lubie tego
-
To moj tak samo tylko, ze przy komputerze;/
Teraz chcialam z nim pogadac to oderwal sie od komputera na 2 minuty i znoiw cos tam robi, a chodzilo o dziecko, meczy mnie to, ze nie moge z nim pogadaxc, o wszystkim musze ja decydowac itp:/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Skąd ja to znam Kiedyś potrafił ze mną obejrzeć te pierdoły co lecą w tv a teraz to musze sie prosić zeby łaskawie położył się do łózka, tzn. teraz jak go nie ma to siedzi do 22 bo jest zmęczony, ale jak normalnie codziennie jest w domu to najpierw siedzial do 22, potem do 23 itd Szlag mnie trafia, ze nawet nie zapyta się co tam czy coś.
-
Najbardziej mnie moj wkurzyl gdy pojawil mi sie plodny sluz, mowilam mu o tym, i mowil, ze fajnie. Ja polozylam sdie o 22 i myslalam, ze do mnie przyjdzie a on siedzial przy kompie do 24, nic mu nie mowilam bo przeciez jemu tez powinno na tym zalezec nie tylko mi.
Pozniej przyszedl o tej 24 jak ja juz prawie spalam i zaczal sie przystawiac, ja mu powiedzialam, ze teraz juz nie chce bo jestem zmeczona a on do mnie, ze przeciuez mielismy sie strac, taka bylam zla wtedy na niego:/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.