Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skoro wiemy, że ciąży nie ma to oby dziś przyszła do Ciebie @ żebyś mogła zacząć nowy cykl i wszystko od początku
Evell jęśli jutro będą 2 kreski to idź jutro na bete, nie ma na co czekaćmonia91, Evell lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Witajcie mam problem i bardzo was proszę o pomoc... Z mężem staramy się o dziecko już prawie 1,5 roku ja mam pco cykle średnio regularne a mąż stwierdzoną asthenospermię byliśmy 4 cykle na clo + ostatni to było clo i menopur. Stwierdziliśmy z lekarzem że może już czas sobie pomóc i zdecydowaliśmy się na iui ale lekarz nam zalecił najpierw miesiąc przerwy od leków. No i tu zaczyna się problem bo owu w tym miesiącu chyba miałam choć nie byłam na monitoringu ale śluz miałam mega rozciągliwy przez kilka dobrych dni ostatnie 4 mies cykle miałam co 33-34 dni dziś jest mój 42 dc w 38 dc byłam na becie i wynik 1.2... leci mi z tamtąd jakaś dziwna biała wydzielina.. Miała może któraś z was tak? Już nie wiem co mam myśleć... Może coś poradzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdaMuminek wrote:Hej dziewczyny, może się znacie bardziej niż ja Czy ten test owu jest pozytywny? Kreska jest chudsza, ale wydaje mi się, że równie ciemna Co myślicie?
http://zapodaj.net/534bbc03c5c73.jpg.html
Dla mnie jest on pozytywny
No to teraz działajcie! -
nick nieaktualnyEvell wrote:Kochane moje :* O to szczescie sie do mnie usmiechnelo,po dlugim czasie jestem w ciazy 2 keski widoczne w tym ta druga slabiejsza nie moge w to uwierzyc:))))
Jejku GRATULACJE Kochana!!!! Hurrra!!!
Jedni mówią, żeby iść na betę drudzy, że nie ma sensu. Wizytę najlepiej zaplanuj koło 7 tyg wtedy będzie widać już serduszko... Mniej więcej spróbuj sobie wyliczyc
No super przecudowne wieści!!!
Nudnych tych 9 miesięcy życzę z całego serca :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:35
-
nick nieaktualnyA gdzie ja nie byłam
Jakiś chandryczny czas na mnie nastał więc jakoś mało się udzielałam
U mnie nic w sumie. Nowy cykl się w końcu zaczął. Wybieram się na powtórkę badań i TŻ ma badania zrobić i do gin wędrówka mnie czeka Z pracą kiepsko- nic się nie układa,nie wiem czy nie przejdę na tabsy żeby sobie hormony trochę podregulować bo sama ze sobą już sobie rady nie daję...