Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
monia91 wrote:Hehe. Zrób betę tez będziesz wszystko wiedzieć
Ja juz się trochę uspokoilam, ale teściowa to potrafi wyprowadzić z równowagi. Ogólnie rano dzwoniła to jej powiedziałam, że nas nie ma ale jestem zła synowa nie?
Czasem tak trzeba hehe;D
Mi też dzisiaj teściowie podniesli ciśnienie i ogólnie to często to ostatnimi czasy robią ;/ I przez to jeszcze czasem sprzeczam się z moim ale na prawdę już przeginają! A, że ja się łatwo denerwuję to o kłótnie nie trudno;/ Jeszcze teraz jak mam @, brzuch mnie boli i wszystko mnie wkurza;/
Niby fajnie jest mieszkać z kimś bo mniejsze opłaty i wgl ale ja bym chciała mieszkać sama!!! i to przynajmniej z 50 km od całej Naszej rodziny!
No to się wyżaliłam hehe;D
Evell na bete marsz! i będziesz wszystko wiedziała jutro ewentualnie pojutrze a nie za 2 tygodnie
Truskaweczka to co to robiłaś z tymi włosami?monia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia93 wrote:Czasem tak trzeba hehe;D
Mi też dzisiaj teściowie podniesli ciśnienie i ogólnie to często to ostatnimi czasy robią ;/ I przez to jeszcze czasem sprzeczam się z moim ale na prawdę już przeginają! A, że ja się łatwo denerwuję to o kłótnie nie trudno;/ Jeszcze teraz jak mam @, brzuch mnie boli i wszystko mnie wkurza;/
Niby fajnie jest mieszkać z kimś bo mniejsze opłaty i wgl ale ja bym chciała mieszkać sama!!! i to przynajmniej z 50 km od całej Naszej rodziny!
No to się wyżaliłam hehe;D
Evell na bete marsz! i będziesz wszystko wiedziała jutro ewentualnie pojutrze a nie za 2 tygodnie
Truskaweczka to co to robiłaś z tymi włosami? -
nick nieaktualnyIsia chce ja zrobic,ale mimo wszystko się boje chyba niechce sie rozczarować tak bardzo sie boje,że non stop mysle ze chyb a ten test ze mnie zakpił ciągle sie patrze na test czy druga kreska dalej tam jest chyba jestem jakas nawiedzona dzis
monia91 lubi tę wiadomość
-
Evell to nic dziwnego, że się boisz ale lepiej to sprawdzić i tak jak mówiłam dzisiaj Moni jeśli wynik będzie dodatni to super, będziesz już mogła się cieszyć bez obaw a jeśli ujemny to przynajmniej nie będziesz sobie robiła nadzei
monia91 lubi tę wiadomość
Truskaweczka250 wrote:A byłam na strzyżeniu bo już tak mi się nie układaly ze nie mogłam już patrzeć w lustro
Ja też musiałabym się wybrać żeby podciąć końcówki bo już mi się plączą ;/monia91, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
usia89 wrote:dziewczyny czy któras z Was pod koniec cyklu czekajac ( czyt. nie czekajac ) na @ odczuwała pieczenie w którymś z jajników ?
Pieczenia chyba nigdy nie czułam, kłucie tak ale pieczenia sobie nie przypominam;)
nie własnie, jutro albo w srode powinna byc @ od kilku dni mialam lekkie bole chwilowe ktore sie powtarzaly z lekkim kłuciem, ale dzisiaj to czuje ze mnie pali dosłownie do tego towarzyszy dziwny ucisk na pecherz tak jakby był pełny... nie wiem co jest
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Słuchgajcie co myślicie o bobo test ? bo ja nim robiłam dziś a czytalam opinie i wkeszosc ma dobre ale sa tacy którzy robili im wyszedl pozytywny a okazalo sie ze w ciązy nie byli kuzwa no świra idzie dostac
Nie czytaj tego, z każdym testem jest tak, że czasem może wyjśc przekłamany dlatego idź na bete, beta jest wiarygodna w 100% w przeciwieństwie do testów
nick nieaktualny