Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Cześć kochane ;*
Evell nie wiem jak Ty tak możesz wytrzymać Ja po zobaczeniu drugiej kreski to w 5 minut byłabym na becie
A mnie znów katar męczy i zimno mi jest, nie cierpię takie pogody ciągle leje;/
Nie moge wytrzymać wierce sie i wierce non stop myśle tylko wiesz boje sie wg dziś chodzić i leze sobie,jutro sie rozstrzygnie wszystko a jajniki mnie boląmonia91, Isia93 lubią tę wiadomość
-
Evell to leż sobie i wypoczywaj, do jutra już niedaleko
A ja jutro będę dopiero koło 19 więc za szybko się nie dowiem ;(
Monia gdyby mi się nie spóźniła tyle dni to możliwe, że już zaczynałabym dni płodne ale z drugiej strony to wtedy miałabym za krótką faze lutealną więc chyba dobrze się stałomonia91 lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Pójdę kuzynce pomagać do sklepu bo jej pracownica idzie na urlop czy coś tam;) W każdym razie na zastępstwo na ok 2 tygodnie
Przynajmniej jakiś grosz wpadniemonia91, Evell lubią tę wiadomość
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Pójdę kuzynce pomagać do sklepu bo jej pracownica idzie na urlop czy coś tam;) W każdym razie na zastępstwo na ok 2 tygodnie
Przynajmniej jakiś grosz wpadnie
Pewnie każdy grosz się przyda. Wczoraj jak jechalam do lekarza to już szef do mnie dzwonił i straszył,mnie ze jak nie przyniose zwolnienia to mi namiesza w papierach głupi ciul. a tak wg to mi się jeden dzien urlopu nalezał . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lubię ich ale czasem mnie denerwują, zawsze chodzi o pieniądze ;/
Dlatego wolałabym mieszkać osobno;/ a na razie nie ma takiej możliwośći i pewnie nie szybko będzie;/
Gdyby nie te pieniądze to byłoby wszystko ok
Od lipca 2014 na ovufriend.