Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell wrote:Może masz racje chociaż to dal mnie dziwne.Jutro zrobie test a jak bd negatywny to i tak pojde moze bedie za wczesnie jeszcze ?
Takie rzeczy się zdarzają więc to jak najbardziej możliwe
Mam nadzieję, że jutro zobaczysz dwie kreski trzymam za to bardzo mocno kciuki ;*
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Kochane moje :* O to szczescie sie do mnie usmiechnelo,po dlugim czasie jestem w ciazy 2 keski widoczne w tym ta druga slabiejsza nie moge w to uwierzyc:))))
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Evell a nie mówiłam !! Grtulacje, nawet nie wiesz jak się ciesze ! Ale mi humor poprawiłaś !
Kochana nie wierze ale mam obawy martwie sie wizytą czy wszystko bedzie dobrze mam na 12 do pracy nie ide i nie zamiarzam niech spierdal,,, -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Mówiłam, mówiłam!!! Super!, Bardzo się cieszę :***
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze bete
Dziękuje kochana ja w to nie wierzyłam ale sie dzis zdziwilam kreska blada jest ale jest martwie sie wizyta czy wg zobaczy pęcherzyk itd czy wszystko dobrze ?? -
Na wizytę u gina może być jeszcze za wcześnie i może jeszcze nic nie zobaczyć, dlatego ja poszłabym na bete i z wynikami poszłabym do gina żeby wiedział, że jesteś w ciąży i powiedz mu wtedy o tym, że ciągle Cię boli brzuch
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Na wizytę u gina może być jeszcze za wcześnie i może jeszcze nic nie zobaczyć, dlatego ja poszłabym na bete i z wynikami poszłabym do gina żeby wiedział, że jesteś w ciąży i powiedz mu wtedy o tym, że ciągle Cię boli brzuch
Zalezy kiedy zaszlam moze bedzie widac juz sie umówilam dzis n 12 musze isc powiem jej juz nie bli mnie nic tylko czuje sie jakbym mialam grype tak slaba w glowie mi sie kreci -
monia91 wrote:Wybieram się właśnie, ale się boje Tu juz nie będzie pomyłek
Nie ój się, wyjdzie pozyrywna to super, wyjdzie negatywna to też dobrze bo nie będziesz sobie robiła złudnych nadziei;)
Ja oczywiście życzę Ci tej pozytywnej
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny