Może poplotkujemy? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sklepach chyba są prawdziwe, sprawdź skład tych w małych lodóweczkach, jednodniowe czy jakoś tak Tylko nie jakieś hortexy czy coś w tym stylu bo to szit
Albo kilka owoców do miksera i taką papkę. Dużo zdrowsze niż z sokowirówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:19
-
Hej Kobietki Byłam dziś u giny. Właściwie dostałam tylko skierowanie na usk piersi. Powiedziała ze jeśli mam regularne miesiączki i wychodzą mi pozytywne testy ovu nie nie muszę na razie robić Progesteronu, bo na pewno wszystko jest w porządku. Byłam zaskoczona ale nie skomentowalam. Poza tym miałam USG wewnatrzwaginalne pierwszy raz, powiedziała ze ovu prawdopodobnie była w lewym jajniku a w prawym nie. Najgorsze jest to ze nie wiem czy ovu była np. Wczoraj czy 6 godzin temu... To tyle z "tych" tematów. Jak mija wieczór?
-
Dziewczyny, ja dopiero wrtocilam i padam, wszystko mnie boli i chyba zasne na siedzaco
Evell nie przypisuj wszystkiego do cviazy:-) mnie tez boli gardlo wiec u Ciebie tez to pewniue jakies przeziebienie:-) kiedy robisz ten test?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend.