My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:Anuśka, jak w zeszłym roku stwierdziłam że czas na fasolę to rzuciłam. Od grudnia do połowy kwietnia nie paliłam, potem pojedynczy papieros na imprezie, ale jak zmarł mój ojciec w maju to dwie paczki dziennie teraz. Mam dość palenia, dość wymówek i szkoda kasy i zdrowia. Tyle że w wakacje nie ma sensu rzucanie ale denerwuje mnie to że w pracy się zastanawiam jakby tu na szluga wyjsc.
Smarta przykro mi z powodu taty... Ja też dużo nie palę ale jak jest impreza to nie mogę się powstrzymać -
Nenaaa wrote:I co tam? Czekamy na Aligatora jeszcze? Kroko! Kroko!
Kuźwa, duchota parszywa, nawet chłodnym prysznicem nie można się wspomóc bo aktualnie zimnej wody w rurach nie ma, taki skwar...Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:I co tam? Czekamy na Aligatora jeszcze? Kroko! Kroko!
Kuźwa, duchota parszywa, nawet chłodnym prysznicem nie można się wspomóc bo aktualnie zimnej wody w rurach nie ma, taki skwar...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 16:37
-
czlowiek przelewów za rachunki normalnie porobić nie może bo co chwilę stronę ovu odświeża! gdzie ten Krokodyl!! ta beta musi byc pozytywna i po prostu zemdlała, jedyne wytłumaczenie
Anastazjaaa, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:u nas dziś drugi dzień upał 33 stopnie - już nie daję rady, współczuję wam, mieszkać w takim skwarze... jednak nie ma to jak umiarkowany klimat
Pozostałe miesiące cud miód
W zimę zimno, wiosną, jesienią idealnie, bardzo stabilnie i słonecznie zawsze
justta lubi tę wiadomość
-
Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Wynik bety: 134.8 [+]
Zakres ref.
do 4 kobiety miesiączkujące
1500 - 23000 4-5 tydz. ciąży
Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".marissith, Nenaaa, Czarnula87, justta, Wonderwall, Tamka, Katjaa, Nasturcja, CzaryMary, Anastazjaaa, momo1009, konwalianka, Malenq, Ania_84, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Zakres ref.
Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Zakres ref.
Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój mocz się nie myli!!!Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Zakres ref.
JEEEEEEEEEEEE
Gratulacje wielkie teraz o siebie dbajcie nie będzie chlania na weseluKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - KrokodylicaTamka, marissith, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość