My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysmarta wrote:Ja to już się na sierpień zapisuje w takim razie, 16 jest mój i koniec. Tak sobie wmawiam
Marissith rozmawiaj ze swoim moczem co by i u mnie tę ciążę zobaczył!
justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Wynik bety: 134.8 [+]
Zakres ref.
do 4 kobiety miesiączkujące
1500 - 23000 4-5 tydz. ciąży
Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".)))
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Wynik bety: 134.8 [+]
Zakres ref.
do 4 kobiety miesiączkujące
1500 - 23000 4-5 tydz. ciąży
Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kroko, w sumie jak policzyłam teraz to wychodzi mi jak najbardziej normalna na jednego kropka
jakoś tak w pierwszej chwili pomyślałam, że wow - wielka, ale jak policzyć to jest ok
chyba bonusu nie będzie
ale kto wie...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Tamka, i co? Kroko czuła się jak na @, nie? Także ten...uważaj se
ja wprawdzie żadnych nie wąchałam ale żaden zapaszek mi nie przeszkadza specjalnie, no chyba, że ludzie w autobusie ale oni przeszkadzają mi zawsze
Anastazjaaa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ale odrzucało ja od opon
ja wprawdzie żadnych nie wąchałam ale żaden zapaszek mi nie przeszkadza specjalnie, no chyba, że ludzie w autobusie ale oni przeszkadzają mi zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 17:07
Asha, Nasturcja, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość