My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie dzwoniła moja mama - moja kuzynka zaczęła rodzić ale biedna bo tylko wody jej odeszły, nie ma rozwarcia ani skurczy... więc będą wywoływać, tak czy siak dzisiaj Hania będzie na świecie
momo1009, Asha, Nasturcja, justta, marissith lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:właśnie dzwoniła moja mama - moja kuzynka zaczęła rodzić ale biedna bo tylko wody jej odeszły, nie ma rozwarcia ani skurczy... więc będą wywoływać, tak czy siak dzisiaj Hania będzie na świecie
to żeby teraz wszystko szczęśliwie przebiegłoTamka, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Tamka wrote:no trzymajcie kciuki żeby się dziewczyna nie męczyła za bardzo, bo w taką pogodę to ja jej serdecznie wspólczuję rodzić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:58
Tamka, Czarnula87, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Kroko czekamy czekamy
ja w międzyczasie odebrałam moje wyniki i TSH ładnie mi spadło z 3,6 na 2,6 i anty TPO mam ujemne więc cieszę się bardzo z wynikówjustta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjoł, ja już w chacie. zamiast ukręcić jakiś obiad i pranie wstawić, to ja leże na wyrze, lize loda i Was czytam...
Anuska, czarna- ojj to nieciekawie miałyście w ciązy z tymi zapachami.
włąsnie tego najbardziej się boję , no i oczywiście wymiotów...
Kroko dawaj, dawaj bo nie mam czau : - PAsha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamciu, ja też Cię na test nie namawiam. Wręcz przeciwnie - nie rób jeszcze. Fasolka nie ucieknie a jeśli nie czujesz się na siłach to po prostu przeczekaj tak jak sobie założyłaś.
Krokodylku, też sądzę, że u Ciebie za wcześnie i na testowanie i na betę, ale i tak trzymam kciuki i czekam na wynik.
Malenqa, Ty to normalnie byś musiała tu do mnie przyjechać i trochę ze mną pobyć. Oaza spokoju jesteś. Zazdroszczę
Odnośnie wykresu Neny, to ja zawsze wchodzę sobie na niego jak mam doła. Wykres Neny jest taki spokojny jak muzyka klasycznaI takie piękne zakończenie.
Tamka, momo1009, CzaryMary, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy Wy też co chwila odświeżacie stronę, bo może już coś wiadomo?
CzaryMary wrote:joł, ja już w chacie. zamiast ukręcić jakiś obiad i pranie wstawić, to ja leże na wyrze, lize loda i Was czytam...
Anuska, czarna- ojj to nieciekawie miałyście w ciązy z tymi zapachami.
włąsnie tego najbardziej się boję , no i oczywiście wymiotów...
Kroko dawaj, dawaj bo nie mam czau : - P
tak sobie myślę, że najbardziej bałabym się dolegliwości związanych z bólami krzyża. Zapachy to mi nawet niestraszneKrokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
A ja dziś doła złapałam. Teoretycznie mam plan jak się teraz nie uda, to spróbuje tego, potem tamtego. A co jak wyczerpię wszystkie opcje? Jakoś mnie tak dziś zdołowało to wszystko.
******************************GANG18+*****************************