My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
sorry ale mam odjazd jakbym coś ćpała. normalnie w okresie przed @ to mam takie schizy, ze szok, a teraz to bardzo się staram ale mi nie wychodzi. poczekam jak moj maz wroci z pracy on najlepiej potrafi mnie wkurzyć
Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:sorry ale mam odjazd jakbym coś ćpała. normalnie w okresie przed @ to mam takie schizy, ze szok, a teraz to bardzo się staram ale mi nie wychodzi. poczekam jak moj maz wroci z pracy on najlepiej potrafi mnie wkurzyć
A bo my jesteśmy lepsze niż niejedna terapia hormonalnaTamka, amelia04072006, Malenq, Asha lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Na zdrowie kochaniutka
a ja chyba sie zdrzemne taka jakas ogólna niemoc mnie dopadla
na nic innego się dzisiaj nie nadaję... zjem obiadek i legnę się z książką iw inkiem, może dzieć mój przyśnie na drzemke to i ja skorzystamSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:oj tak. moja curk awlasnie mi sie spytala " czemu sie smieje do komputera?"
I weź tu później dziecku wytłumacz, żeby nie siedziała tyle przy koputerze, bo w tym internecie to same bzdury pisząCzarnula87 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:matko mialo byc CORKA. sorry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:34
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:I weź tu później dziecku wytłumacz, żeby nie siedziała tyle przy koputerze, bo w tym internecie to same bzdury piszą
momo1009, Czarnula87, Tamka lubią tę wiadomość