My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, dziewczyny.. poproszę o dwa lajki za nic, to wtedy ich liczba zrówna mi się z liczba postów... zakladam, że za to też jest nagroda w postaci fasolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:18
Asha, Tamka, amelia04072006, Czarnula87, CzaryMary, smarta lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Tamka wrote:momo, mówisz i masz
a ja przepraszam bardzo nie smęcę, żem nie zaciążona, tylko smęcę , że mi się hormony rozjechały bez sensu i okres się spóźnia i nie mogę walczyć w kolejnym cyklu
No co Ty, tamuś, przecież nie ma za co przepraszać
I co jak co, ale tutaj powody smęcenia nie są tak istotne jak to, ze zawsze chętnie podtrzymamy na duchuTamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
amelia04072006 wrote:a gdzie idziesz?
A w ciąże sobie zajdę
Bo Czarnula napisała ostatnio takie fajne zdanie, ze leży własnie z nogami do góry i w ciążę zachodzi. U mnie to bardziej w uniwersalnym znaczeniu, bo w pracy jestem
********Gang 18+********
a w ogóle to wiecie co wyczytałam (nie)ciekawego? że podobno faza lutealna jest WZGLĘDNIE stała i stres też ją może rozjechać
cały mój światopogląd legł w gruzach bo zawsze myślałam, że to faza przed owulką może mieć różniastą długość, a ta po owu jest zawsze taka sama... a tu się okaże, że sobie sama stresem wpływam na brak okresu, no szlag gwiaździsty mnie trafi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:25
Nasturcja, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:A w ciąże sobie zajdę
Bo Czarnula napisała ostatnio takie fajne zdanie, ze leży własnie z nogami do góry i w ciążę zachodzi. U mnie to bardziej w uniwersalnym znaczeniu, bo w pracy jestem
Hahaha nooo pisałam pisałamAle coś czuję, że w tym cyklu daleko nie zajdę
Nie wiem co się ze mnę dzieje przez ostatnie 3 dni, więc o
A wy zachodźcie zachodźcie tak daleko żeby za 9 miesięcy cieszyć się metą -
Tamka wrote:a w ogóle to wiecie co wyczytałam (nie)ciekawego? że podobno faza lutealna jest WZGLĘDNIE stała i stres też ją może rozjechać
cały mój światopogląd runął w gruzach bo zawsze myślałam, że to faza przed owulką może mieć różniastą długość, a ta po owu jest zawsze taka sama... a tu się okaże, że sobie sama stresem wpływam na brak okresu, no szlag gwiaździsty mnie trafi
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No Tamka rozjechały się hormonki... Nie ma innej opcji... Ale pocieszę Cię... Po porodzie wszystko wróci do normy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 15:27
momo1009 lubi tę wiadomość