My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:a ja mam taki dół że sie nie udało ze sie rozczaruje chyba mi nerwy puszczają po tym jak rano juz nic nie widziałam na wykresie oprócz znowu presuniętej owulacji
przed owulacją
nie łam siędamy radę jakoś razem, w kupie raźniej
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:ale przecież masz
przed owulacją
nie łam siędamy radę jakoś razem, w kupie raźniej
dzieki tylko ja znowu mam łzy w oczach brzuch mnie leko pobolewa łaeb boli o taki mam dzis humorek ale dla córci robie dobrą minke szczególnie jak zapytał czy juz bedzie siostra na jej kolejne urodziny -
Malenq wrote:biedroneczko spokojnie.....wg wykresu jesteś w 3dpo skąd wiesz, że się nie udało??? cierpliwości...
ech życzyłabym sobie tylu serduszek hehehehe:)
heh dzieki staram sie jakoś pozbierac nie wiem moze to hormony cholerne :p oby pozytywnie teraz to juz zgłupiałam kiedy mam testować -
Biedroneczko rozumiem Cię. Nie jest latwo tak robić dobrej miny do złej gry i ten fakt też pewnie trochę nakręca Twojego doła.
Jedno jest pewne... jeśli teraz jest kiepsko, to znaczy, że już niedługo będzie lepiej, musi być niezaleznie od wszystkiego. A żadnymi objawami się nie przejmuj, bo w tylu samo przypadkach świadczą o @ jak i o kropeczce
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Biedroneczka83 wrote:dzieki tylko ja znowu mam łzy w oczach brzuch mnie leko pobolewa łaeb boli o taki mam dzis humorek ale dla córci robie dobrą minke szczególnie jak zapytał czy juz bedzie siostra na jej kolejne urodziny
Malenq, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedra, co to za smęty?! naprawdę nie wiem skąd Ci przychodzi do głowy, że się nie udało, przecież w 3dpo to co najwyżej możesz czkawkę mieć
i to bynajmniej nie z powodu ciąży
bo żaden inny objaw czegokolwiek Cię nie czeka
także ciesz się z córą, męże wykorzystaj i nie biadol bo Ci nastukamAsha, momo1009, Malenq, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Biedra, co to za smęty?! naprawdę nie wiem skąd Ci przychodzi do głowy, że się nie udało, przecież w 3dpo to co najwyżej możesz czkawkę mieć
i to bynajmniej nie z powodu ciąży
bo żaden inny objaw czegokolwiek Cię nie czeka
także ciesz się z córą, męże wykorzystaj i nie biadol bo Ci nastukam
I kto to mówiAsha, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...