My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Hehe o 16:00 to ja mam wyniki, zanim wrócę do kompa to będzie 16:30.
Ale obiecuję że od razu wracam i informuję.
Nigdy nie robiłam bety więc nawet nie wiem jaki wynik co oznacza to mi pomożecie zinterpretować.
Dobra, ja spadam, załatwić parę spraw, a potem w drodze powrotnej do labka.(1313 lajkow
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 14:05
marissith, justta, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja sie dziwie, ze my te cykle jakos dajemy rade przeczekac bo tu 5 godzin a ja juz styrana jestem i mam dosyc
Smoczyca1, marissith, Tamka, Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Wieczne czekanie... Na @ na owu na test.... Myślałam że później będzie lepiej, niestety znów czekanie... Na wizytę i dobre wieści o serduszku... Taki nasz los, wieczne czekanie na cos
marissith, Asha, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:U mnie chyba @ się zbliża bo tak mnie cycki rwą, że masakra i czuję jakbym kamienie na klacie nosiła
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:łącze się w bólu. Ja mam ostatnio tak, ze muszę przytrzymywać cycki jak zdejmuje stanik bo jak zdejmę tak bez trzymanki to bol straszny. Przedwczoraj jezdzac na rowerze musiałam omijać z wielka starannością nierówności bo też strasznie bolało. Ehhhh kobita się nameczy, wycierpi a i tak nic z tego nie ma. Ja się pytam gdzie ta sprawiedliwość ?
-
nick nieaktualny
-
Maris gratulacje
CzaryMary ta sprawiedliwość to chyba tylko w słowniku pod S
A ja się obżarłam jak prosięKnedle ze śliwkami się nie przyjęły... Zrobiłam kilka na spróbowanie ale nie smakowały jakoś super, więc z reszty ciasta zrobiłam kopytka i do tego skwarki z boczku i cebulka smażona... I tego pojedliśmy dopiero
Boszzzz jak ten czas się wlecze jeszcze tyle czasu do tej bety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 14:30
justta, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:mnie tak ()() bolały od samej owulki przez cały maj do połowy czerwca...nigdy wcześniej nie miałam takich okropnych bóli....więc...
marissith, justta, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Maris gratulacje
CzaryMary ta sprawiedliwość to chyba tylko w słowniku pod S
A ja się obżarłam jak prosięKnedle ze śliwkami się nie przyjęły... Zrobiłam kilka na spróbowanie ale nie smakowały jakoś super, więc z reszty ciasta zrobiłam kopytka i do tego skwarki z boczku i cebulka smażona... I tego pojedliśmy dopiero
Boszzzz jak ten czas się wlecze jeszcze tyle czasu do tej bety...Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny