My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:
pytanie do doświadczonych mamuś: "czy jest sens nabywać jakąś książkę o macierzyństwie itp. oraz czy jest sens kupować poduszkę typu poofi - takie duże C - http://poofi.pl/shop/#/shop/products/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-poofi-pure/
trochę kosztuje, a nie wiem, czy się przyda.....jak jest ze spaniem z większym brzuszkiem:PWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 13:10
Malenq lubi tę wiadomość
-
Odświeżam listę ciężarówek, dla staraczek, coby się zawirusowały i proszę o odzew ze strony nie udzielających się ciężarnych! Martwimy się!
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - BlondikTamka, Anastazjaaa, marissith, justta, CzaryMary, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Wazne ze sie dogadujecie, a jak byscie byly takie same to byscie z nudow umarly
A fakt warować tu będziemy do 16 jak nie wiem co... ehhhKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Ooo pociąg upolowałam do Barcelony, wreszcie się cena zmieniła na dużo korzystniejszą. Jak to trzeba na wszystko w dzisiejszych czasach polować
Zgadzam się, nawet na własną owulację trzeba się przyczaic i upolować.Tamka, Nenaaa, Krokodylica, Anastazjaaa, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ale za to jaka satysfakcja!
Z biletami na samolot też takie polowanie, nie można za wcześnie ani za późno kupić, trzeba wyczuć moment, hehe. Sprawdzanie 3 razy dziennie cen
Udało mi się w najlepszy moment trafić gdy zamawiałam, wcześniej były dużo droższe, teraz jak z ciekawości zerknę są już mega drogie na te dni
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość