My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja droga ja w tej ciąży zainwestuje w te poduszkę naMalenq wrote:
pytanie do doświadczonych mamuś: "czy jest sens nabywać jakąś książkę o macierzyństwie itp. oraz czy jest sens kupować poduszkę typu poofi - takie duże C - http://poofi.pl/shop/#/shop/products/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-poofi-pure/
trochę kosztuje, a nie wiem, czy się przyda.....jak jest ze spaniem z większym brzuszkiem:PWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 13:10
Malenq lubi tę wiadomość
-
Odświeżam listę ciężarówek, dla staraczek, coby się zawirusowały i proszę o odzew ze strony nie udzielających się ciężarnych! Martwimy się!
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
Tamka, Anastazjaaa, marissith, justta, CzaryMary, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam identyczny charakter jak jej mąż a ona cicha spokojna, ułożona, bez nałogów...Asha wrote:Wazne ze sie dogadujecie, a jak byscie byly takie same to byscie z nudow umarly
A fakt warować tu będziemy do 16 jak nie wiem co... ehhh
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Ooo pociąg upolowałam do Barcelony, wreszcie się cena zmieniła na dużo korzystniejszą. Jak to trzeba na wszystko w dzisiejszych czasach polować

Zgadzam się, nawet na własną owulację trzeba się przyczaic i upolować.
Tamka, Nenaaa, Krokodylica, Anastazjaaa, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
NoooTamka wrote:ale za to jaka satysfakcja!
Z biletami na samolot też takie polowanie, nie można za wcześnie ani za późno kupić, trzeba wyczuć moment, hehe. Sprawdzanie 3 razy dziennie cen
Udało mi się w najlepszy moment trafić gdy zamawiałam, wcześniej były dużo droższe, teraz jak z ciekawości zerknę są już mega drogie na te dni
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

jej mąż kiedyś zażartował żeby mu się łóżka tylko nie pomyliły
podobne wizualnie ale charakterki mamy zupełnie różne