My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:u mnie od 25-29 dni zazwyczaj 27
Moje z ostatniego roku to 24-27 dni. Najczęściej 26. Zawsze takie miałam krótkie. Myślę, że to żaden problem
Działaj
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To normalnie..ja tez mam takie
no bardziej 28 ale 27 to wcale nie krotkie, oby fl byla dluga wystarczajaca i luz
a i mały kawał..
Kilkuletni chłopczyk i dziewczynka w tym samym wieku kąpią się razem w wannie. Dziewczynka dostrzega siusiaka i pyta chłopczyka:
- Mogę dotknąć?
Chłopczyk oburzony:
- Nie ma mowy! Swojego już urwałaś!marissith, Asha, Krokodylica, Tamka, CzaryMary, Anuśka, Katjaa, justta, Kropka_1, Malenq, choco lubią tę wiadomość
-
Anuśka, może to nie dupek tylko mastodynon, czytałam gdzieś, że on podobno fl wydłuża także nie wiem, zobaczymy, boli mnie cały czas brzuch jak na okres
Asha, no niby tak - każdy ma prawo żyć po swojemu i ważyć ile chce ale ja mam na myśli taką nadwagę, która powoduje, że ktoś ledwo się rusza i choruje, nie uważasz że wtedy warto powalczyć o te ileś kg mniej? zresztą nie wiem, może nie mam racji
Katja, tak jak pisała Nena, waga nie jest wyznacznikiem urody kobiecego ciałaKrokodylica, Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Konwalianka, no ja @ potrafiłam mieć 15 razy w roku...
Masz rację Tamuś oczywiście, otyłość jest chorobą i wiele różnych chorób powoduje
A Katja to nawet nadwagi nie ma, pipka jedna...i płaczeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:08
-
Anuśka wrote:Oglądałam program o feedersach. To jest masakra jak oni karmią na siłę swoje kobiety a później muszą je myć bo one nie mogą wstać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:12
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Anuśka, może to nie dupek tylko mastodynon, czytałam gdzieś, że on podobno fl wydłuża także nie wiem, zobaczymy, boli mnie cały czas brzuch jak na okres
Asha, no niby tak - każdy ma prawo żyć po swojemu i ważyć ile chce ale ja mam na myśli taką nadwagę, która powoduje, że ktoś ledwo się rusza i choruje, nie uważasz że wtedy warto powalczyć o te ileś kg mniej? zresztą nie wiem, może nie mam racji
Katja, tak jak pisała Nena, waga nie jest wyznacznikiem urody kobiecego ciałaTamka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Ale jak ja całe życie ważyłam 59 kg przy wzroście 175 cm było ok i tyle chce ważyć ale biegam i biegam a waga dupa stoi w miejscu...
Nie masz już 15 lat i dziecko urodziłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:15
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Oglądałam program o feedersach. To jest masakra jak oni karmią na siłę swoje kobiety a później muszą je myć bo one nie mogą wstać
Powiem wam ze mojemu mężowi też troszkę główkę przeoralo.udziela mu się ode mnie. dzisiaj mówi do mnie: kochanie czy my nie powinniśmy juz przywieźć od rodziców kołyski dla maleństwa ? Ja mu na to: kot, przecież ja nawet w ciąży nie jestem. M: eee tam, jesteś... Haha
Chyba muszę cicho siedzieć i nie gadać mu o tym tyle bo chłopak zaczyna się też nakręcać :- )Tamka, Krokodylica, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:omg, nie słyszałam o tym nigdy. Straszne !
Powiem wam ze mojemu mężowi też troszkę główkę przeoralo.udziela mu się ode mnie. dzisiaj mówi do mnie: kochanie czy my nie powinniśmy juz przywieźć od rodziców kołyski dla maleństwa ? Ja mu na to: kot, przecież ja nawet w ciąży nie jestem. M: eee tam, jesteś... Haha
Chyba muszę cicho siedzieć i nie gadać mu o tym tyle bo chłopak zaczyna się też nakręcać :- )CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Ważyć 59 przy tym wzroście to raczej zdrowe nie jest...opamiętaj się Kaśka
Nie masz już 15 lat i dziecko urodziłaśnie no dobra może 59 kg nie, ale 65 bym chciała... źle się czuje z tą wagą naprawde źle co mam teraz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:23
-
Katjaa wrote:Nenuś ale ja bez odchudzania tyle ważyłam zawsze chociażbym jadła nie wiem ile... ale przez Panią Depresje i leków tak mi się przytyło... wiecie jak ktoś Czubkiem jest to musi się leczyć ehheh
nie no dobra może 59 kg nie, ale 65 bym chciała... źle się czuje z tą wagą naprawde źle...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny