My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No moj tez w tamtym cyklu strasznie sie nakrecil chociaz wogole nic nie mowilam i sie chlopaczyna poplakal jak przyszla cholernica @ Izaura
A mój wczoraj widział na kompie że czytałam jak szybko można zrobić betę i był taki duży tytuł "jak szybko można potwierdzić ciążę?" i wiem że widział to ale nic nie powiedział, ani słowa. -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:To ja tak w temacie odchudzania napiszę że właśnie robię knedle ze śliwkami
(prawie) wszystko lubię, wybredna nie jestem ale akurat knedle, pierogi z owocami, zupy owocowe i mleczne zdecydowanie nie dla mnie
Ale jakąś pyzę z mięchem wrzuciłabym do brzucha chętnie
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:A propo odchudzania to właśnie zjadłam za was bułeczkę z kruszonką i nutelką, ale za słodka była zmuliłam się, wolę jednak coś ostrego zjeść
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:ja dzisiaj przyzwoicie pudding z nasion chia z brzoskwinią, słodko i zdrowo
a w domu zupa krem z dyni i koklety z patisona
no i na kolację %%%%
Podaj przepis na te kotlety bo mnie zaintrygowaly.
ooo awansowalam na ekspertke. Hahaha ciekawe w jakiej dziedzinie hihihohoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:38
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No moje drogie przestańcie z tą wagą cholerną bo ja to jestem na granicy wyniku trzycyfrowego. Cóż, hormony, antyki i smutki i nie chce spadać, wiec i na dietach sie szybko zniechęcam. Choć wcale sie nie czuje ma ta 100. Najbardziej to mnie brzuch denerwuje i boczki a (.)(.) to zawsze miałam wielkie i najlepiej sie czułam jak warzyłam 70-80.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Z tego co moj suwak pisze to owu mam dzisiaj i powiem wam ze to sie chyba zgadza pomimo tego skoku temp, bo test juz wyszedl negatywny ale sluzic to byl plodny dopiero dzisiaj rano...no takie pieknosci byl, ze musialam m wyrwac z wyra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:49
Tamka, CzaryMary, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny