My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Ty akurat masz tylko kibicować z boku, bo ciężarnym dźwigać nie wolno
a ja ważę skromne 58 kg i mierzę 170 cm
Ja dzisiaj pokłóciłam się z wagą... Oszukuje mnie pinda... Pokazała mi dzisiaj 66kg świnia jedna oszustka... A zanim zaczęłam brać dupka ważyłam 62kg
Katjaa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka, w takie upały to nawet waga ma dość i odmawia współpracy
no, z tym szczupakiem to ja tam nie wiem, kiedyś ważyłam 55 kg i było mi jakoś tak lepiej, wizualnie
tak Justa, gatki podciągać możesztylko schylaj się ostrożnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:44
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Anuśka, w takie upały to nawet waga ma dość i odmawia współpracy
no, z tym szczupakiem to ja tam nie wiem, kiedyś ważyłam 55 kg i było mi jakoś tak lepiej, wizualnie
tak Justa, gatki podciągać możesztylko schylaj się ostrożnie
Poza tym waga jest niewymierna, moja znajoma ma 170 cm i 70 kg i zabiłabym za jej figurę, kolejna przy tym samym wzroście i o wiele niższej wadze wygląda okrąglutko i flaczkowatoWalić wagę!
Tamka, Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Nie denerwuj ludzi...55 kilo
Poza tym waga jest niewymierna, moja znajoma ma 170 cm i 70 kg i zabiłabym za jej figurę, kolejna przy tym samym wzroście i o wiele niższej wadze wygląda okrąglutko i flaczkowatoWalić wagę!
O to toNenaaa lubi tę wiadomość
-
Ja tam uwazam ze najwazniejsze zeby sie czuc dobrze we wlasnej skorze, na wet jak ktos ma 150 kg nadwagi a jest z tym szczesliwy to zajebiscie...bo bez sensu sie katowac tylko po to zeby komus dobrze zrobic jezeli czlowiek tak naprawde jest szczesliwy z tym jaki jest, to takie moje zdanie, a i jeszcze, nie jestem za tym zeby sie zmieniac dla kogos jak juz to tylko dla siebie samej
Malenq, Tamka, justta, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie kończy mi się @
4 dni i po krzyku! W następny weekend zmolestuje starego i znowu będę czekać do kolejnej @...
Dobrze, ze mam krótkie cykle, częściej łapię doły bo @ przychodzi szybko ale szybciej można znowu
Tamka, Katjaa, Nenaaa, Krokodylica, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
powiem tak - mogłabym ważyć i 70 gdyby moje nędzne B zmieniło się w jędrne D!
nie powiem, że jakoś wyjątkowo nie lubię swojej figury ale mam do niej sporo zastrzeżeń - brzuch płaski (wciągam) ale i tyłek płaski, wcięcie w talii marne, cycek niewielki, ramiona baaaardzo wąskie, mam problem z marynarkami, biodra takie ciut jakby przyszerokie, generalnie - typowa kobieta gruszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:56
-
marissith wrote:Właśnie kończy mi się @
4 dni i po krzyku! W następny weekend zmolestuje starego i znowu będę czekać do kolejnej @...
Dobrze, ze mam krótkie cykle, częściej łapię doły bo @ przychodzi szybko ale szybciej można znowu -
nick nieaktualny
-
Asha, też tak uważam i stanowczo wolę siebie teraz niż jak byłam chudą dwudziestką , natomiast jednak jakieś granice zdrowej wagi istnieją i myślę, że jak ktoś ma te 30 kg nadwagi to warto z nimi powalczyć choćby dla dłuższego i bardziej komfortowego życia, co nie zmienia faktu, że nadwaga często wynika z jakiejś choroby i dlatego trudno się jej pozbyć
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyspać mi się chce...buuuuu jedne co mi zostało z I trym. to senność....
mari....a nie za krótkie masz cykle?
sprostowanie: mari to cykle masz w sam raz, a ile fl?
dobranoc, będę później...literek już nie widzę na lapku, tak oczka się zamykają...patkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:01
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To normalnie..ja tez mam takie
no bardziej 28 ale 27 to wcale nie krotkie, oby fl byla dluga wystarczajaca i luz
Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Asha, też tak uważam i stanowczo wolę siebie teraz niż jak byłam chudą dwudziestką , natomiast jednak jakieś granice zdrowej wagi istnieją i myślę, że jak ktoś ma te 30 kg nadwagi to warto z nimi powalczyć choćby dla dłuższego i bardziej komfortowego życia, co nie zmienia faktu, że nadwaga często wynika z jakiejś choroby i dlatego trudno się jej pozbyć