Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • justta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś ooooo to niezle duża kobitka z ciebie hihi naprawdę, w takim razie będę ci te majty podciągać w razie W ;-) to mogę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:39

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Ty akurat masz tylko kibicować z boku, bo ciężarnym dźwigać nie wolno :P a ja ważę skromne 58 kg i mierzę 170 cm :P
    Chudzielcu.... :) Ja dzisiaj pokłóciłam się z wagą... Oszukuje mnie pinda... Pokazała mi dzisiaj 66kg świnia jedna oszustka... A zanim zaczęłam brać dupka ważyłam 62kg :/

nick nieaktualny, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na temat wagi nie udzielam bo jak mnie ostatnio wkurzyła to poleciała przez okno...

Tamka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, w takie upały to nawet waga ma dość i odmawia współpracy ;)

no, z tym szczupakiem to ja tam nie wiem, kiedyś ważyłam 55 kg i było mi jakoś tak lepiej, wizualnie ;)

tak Justa, gatki podciągać możesz ;) tylko schylaj się ostrożnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:44

justta lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chudzinki :P

a ja to stwierdziłam, że po prostu za niska jestem i waga nie wie co "mówi" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:46

Tamka, justta, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Anuśka, w takie upały to nawet waga ma dość i odmawia współpracy ;)

no, z tym szczupakiem to ja tam nie wiem, kiedyś ważyłam 55 kg i było mi jakoś tak lepiej, wizualnie ;)

tak Justa, gatki podciągać możesz ;) tylko schylaj się ostrożnie :P
    Nie denerwuj ludzi...55 kilo
    Poza tym waga jest niewymierna, moja znajoma ma 170 cm i 70 kg i zabiłabym za jej figurę, kolejna przy tym samym wzroście i o wiele niższej wadze wygląda okrąglutko i flaczkowato :) Walić wagę! :)

Tamka, nick nieaktualny, justta lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Nie denerwuj ludzi...55 kilo
    Poza tym waga jest niewymierna, moja znajoma ma 170 cm i 70 kg i zabiłabym za jej figurę, kolejna przy tym samym wzroście i o wiele niższej wadze wygląda okrąglutko i flaczkowato :) Walić wagę! :)

O to to :D

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam uwazam ze najwazniejsze zeby sie czuc dobrze we wlasnej skorze, na wet jak ktos ma 150 kg nadwagi a jest z tym szczesliwy to zajebiscie...bo bez sensu sie katowac tylko po to zeby komus dobrze zrobic jezeli czlowiek tak naprawde jest szczesliwy z tym jaki jest, to takie moje zdanie, a i jeszcze, nie jestem za tym zeby sie zmieniac dla kogos jak juz to tylko dla siebie samej ;-)

nick nieaktualny, Tamka, justta, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie kończy mi się @ :D 4 dni i po krzyku! W następny weekend zmolestuje starego i znowu będę czekać do kolejnej @...
    Dobrze, ze mam krótkie cykle, częściej łapię doły bo @ przychodzi szybko ale szybciej można znowu <3

Tamka, nick nieaktualny, Nenaaa, Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem tak - mogłabym ważyć i 70 gdyby moje nędzne B zmieniło się w jędrne D!

nie powiem, że jakoś wyjątkowo nie lubię swojej figury ale mam do niej sporo zastrzeżeń - brzuch płaski (wciągam ;) ) ale i tyłek płaski, wcięcie w talii marne, cycek niewielki, ramiona baaaardzo wąskie, mam problem z marynarkami, biodra takie ciut jakby przyszerokie, generalnie - typowa kobieta gruszka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:56

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Właśnie kończy mi się @ :D 4 dni i po krzyku! W następny weekend zmolestuje starego i znowu będę czekać do kolejnej @...
    Dobrze, ze mam krótkie cykle, częściej łapię doły bo @ przychodzi szybko ale szybciej można znowu <3
    Krotkie to ile trwaja?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Kroko ja tez myśle ze moze być wcześnie u ciebie. Ale trzymam kciuki zeby juz cos wyszło ;)

No może i za wcześnie.
    Nie wiem, zobaczę co tam wyjdzie i wtedy będę dalej myśleć. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Krotkie to ile trwaja?
    u mnie od 25-29 dni zazwyczaj 27

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, też tak uważam i stanowczo wolę siebie teraz niż jak byłam chudą dwudziestką , natomiast jednak jakieś granice zdrowej wagi istnieją i myślę, że jak ktoś ma te 30 kg nadwagi to warto z nimi powalczyć choćby dla dłuższego i bardziej komfortowego życia, co nie zmienia faktu, że nadwaga często wynika z jakiejś choroby i dlatego trudno się jej pozbyć

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    u mnie od 25-29 dni zazwyczaj 27
    To normalnie..ja tez mam takie :-) no bardziej 28 ale 27 to wcale nie krotkie, oby fl byla dluga wystarczajaca i luz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spać mi się chce...buuuuu jedne co mi zostało z I trym. to senność....

mari....a nie za krótkie masz cykle?
    sprostowanie: mari to cykle masz w sam raz, a ile fl?

dobranoc, będę później...literek już nie widzę na lapku, tak oczka się zamykają...patki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weźcie skończcie z tą wagą bo się załamie... ja mam 175 cm i 70 kg aż mi ręka drży jak piszę tę moją wagę... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 12:00

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To normalnie..ja tez mam takie :-) no bardziej 28 ale 27 to wcale nie krotkie, oby fl byla dluga wystarczajaca i luz
    Ja też chcę.... Ja mam 30-33dni... Masakra jakaś... Zanim ja się doczekam kolejnej owulki to mam wrażenie że przekwitnę oczekując :)

Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Asha, też tak uważam i stanowczo wolę siebie teraz niż jak byłam chudą dwudziestką , natomiast jednak jakieś granice zdrowej wagi istnieją i myślę, że jak ktoś ma te 30 kg nadwagi to warto z nimi powalczyć choćby dla dłuższego i bardziej komfortowego życia, co nie zmienia faktu, że nadwaga często wynika z jakiejś choroby i dlatego trudno się jej pozbyć
    Jezeli ktos chce z nia walczyc to tak...ale jezeli komus nie przeszkadza? To po co? Moze komus tak wygodnie ;-)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz jeszcze Tamka mnie wystraszyła przedłużoną fl po dupku :/ Chyba że Ci się Tamosławo wydłużyła o 9m-cy :P

Tamka lubi tę wiadomość

‹‹ 1106 1107 1108 1109 1110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ