My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Hehehehe dziewczynki, widzę Wy bardziej przeżywacie ode mnie.
Ja nie przeżywam bo obstawiam @.
Ufff w końcu Was nadrobiłam.
Dzięki wszystkim za kciuki!!!Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no tak, gacie pod zęby
trudno, nie widzę reszty chętnej do asysty w wc więc czekamy do poniedziałku
Nenek, to się dalej w moim światopoglądzie nie mieści - ten brak objawów...Tamka, Asha, Nenaaa, Katjaa, Smoczyca1, justta, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mojej najstarszej sis, jej małż jest o 5 lat młodszy.....i chociaż sama sobie nie wyobrażam mieć młodszego mężczyznę to widzę jak bardzo taki "stan" służy mojej siostrze.... najśmieszniejsze jest, że ona jest najstarsza z naszej czwórki, ja najmłodsza, a mężów mamy w tym samym wieku hehehe - chociaż Oni się dobrze dogadują hehehehe
Asha, Nenaaa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja tam tez porownuje moj wykres do Neny wykresu haha
Proszę pani proszę pani... Bo mi to nie dały spisać
I muszę poprawkowe testy robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:24
Krokodylica, Katjaa, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:u mojej najstarszej sis, jej małż jest o 5 lat młodszy.....i chociaż sama sobie nie wyobrażam mieć młodszego mężczyznę to widzę jak bardzo taki "stan" służy mojej siostrze.... najśmieszniejsze jest, że ona jest najstarsza z naszej czwórki, ja najmłodsza, a mężów mamy w tym samym wieku hehehe - chociaż Oni się dobrze dogadują hehehehe
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyehhh a mi się zebrały łzy... moja przyjaciółka właśnie napisała mi esa: "Co porabiasz? u nas nad morzem mega słońce... tylko Ciebie brak... tęsknimy za Tobą moja Wariatko! Na szczęście w niedzielę wracamy i punkt 14 masz być w domu u nas i nas przywitać! :* Kocham!"
ależ mi się miło zrobiło ale nigdy nie byłyśmy tak długo osobno jak teraz...6 dniSmoczyca1, Tamka, Malenq, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kroko, ja uważam, że będzie kropek u Ciebie, szczególnie przy dzisiejszym wzroście, tylko moim zdaniem zagnieżdżenie dopiero u Ciebie trwa i nie wiem, czy dzisiejsza beta będzie wiarygodna, no ale zobaczymy
Krokodylica, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Hehe, ja zanim znalazłam Ovufriend, nie udzielałam się ale czytałam forum 28dni.
Tam to się dopiero zjebki dostaje za jakieś wyimaginowane objawy i wczesne testowanieNie ma litości. Ale trza przyznać, że sporo bardzo kumatych dziewczyn tam siedzi i fajne artykuły mają, dużo się nauczyłam z tego portalu
Krokodylica, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:ależ wy Skarżypyty jesteście... Powiem wszystko Pani że tak skarżycie...
Myślą, że piątki dostaną za to wchodzenie w tyłek
Tamka, Malenq, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Tamuś kochana czekaj jak musisz
ja cię zawsze z tej podłogi podniosę, tak czy siak
a ja ważę skromne 58 kg i mierzę 170 cm
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Ty akurat masz tylko kibicować z boku, bo ciężarnym dźwigać nie wolno
a ja ważę skromne 58 kg i mierzę 170 cm
Szczupaku
Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość