My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Tamka zrobiłabyś sikańca i byśmy wszystkie wiedziały co i jak... jakbyś nie była byłoby wszystko jasne a jak byś była też by było wszystko jasne a nie my kolejne nerwy przeżywamy... wystarczy że Kroko nam dawkę nerwów funduje i do 16 każe czekać... PROTESTUJĘ!
Ejjj to nie ja. Ja też bym wolała wyniki od ręki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja się pytam - jak zobaczę jedną kreskę, spadnę z kibla zalana łzami, to KTO przyjedzie mnie podnieść i gacie naciągnąć, he??!!! jak obiecacie, że będziecie w komplecie, to zrobię nawet jutro
Anuśka, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:a ja się pytam - jak zobaczę jedną kreskę, spadnę z kibla zalana łzami, to KTO przyjedzie mnie podnieść i gacie naciągnąć, he??!!! jak obiecacie, że będziecie w komplecie, to zrobię nawet jutro
Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:a ja się pytam - jak zobaczę jedną kreskę, spadnę z kibla zalana łzami, to KTO przyjedzie mnie podnieść i gacie naciągnąć, he??!!! jak obiecacie, że będziecie w komplecie, to zrobię nawet jutro
Nie testuj jeśli nie czujesz się na siłach, nie namawiam absolutnie! Tylko nie sugeruj się tak tymi objawami
Trzymam kciuki tak czy siak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:18
Tamka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Kroko to jeszcze 5 godzin....
Asha czy ty nie wiesz że ja prawdziwa blondynka i mi musisz jak dziecku wytłumaczyć...
Hehehehe dziewczynki, widzę Wy bardziej przeżywacie ode mnie.
Ja nie przeżywam bo obstawiam @.
Ufff w końcu Was nadrobiłam.
Dzięki wszystkim za kciuki!!!Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny