My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Wizyta i mnie uspokoiła i zdenerwowała..a raczej zdołowała..
Jest pęcherzyk, jest zarodek i jest serduszko, więc to dobre wieści.. 17mm szczęścia.. ale.. no właśnie.. lekarz nastraszył mnie, bo pamiętacie.. zaszłam w ciąże po ospie! komórka jajowa dojrzewała podczas ospy i może być dysfunkcyjna..zatem..nie dała mi nic na podtrzymanie, bo ta ciąża ma się sama utrzymać, musi być zdrowa..i organizm usunie ew. chory zarodek..
kropka nad "i" to przyrównanie mnie do kobiet chorych na HIV, które też zachodzą w ciąże i rodzą zdrowe dzieci..niby to miało mnie podnieść na duchu, ale odniosło odwrotny skutek..
wiec teraz każdy dzień to udręka - poważnie, nie umiem się cieszyć i myśleć pozytywnie, bo albo poronię albo moje dziecko może być chore.. staram się myśleć pozytywnie, ale to nie jest proste.. do tego mam świadomość, ze gdyby w pracy dowiedzieli się, że jednak straciłam ciażę, to na drugi dzień wręczą mi wymówienie..
za 2 tygodnie kolejne usg, zobaczymy
konwalia kochana
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!! -
nick nieaktualnyTamka zrobiłabyś sikańca i byśmy wszystkie wiedziały co i jak... jakbyś nie była byłoby wszystko jasne a jak byś była też by było wszystko jasne a nie my kolejne nerwy przeżywamy... wystarczy że Kroko nam dawkę nerwów funduje i do 16 każe czekać... PROTESTUJĘ!
Asha, Krokodylica, Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:tak, będę twierdzić, że mam zaparcie
Nastka, gin wczoraj mi napisał, żeby czekać jeszcze 3 dni czyli wypada mi poniedziałek na betę, zobaczymy, bo naprawdę czuję się zupełnie normalnie, od kawy mnie nie odrzuca, na piwo mam ochotę, zawrotów głowy nie doświadczam, poziom energii w normie, poziom irytacji również standardowy także jestem przekonana , że to jakiś psikus mastodynonu albo duphastonu i tyle
Tyle gadania o objawach było...a ta swoje
To ja też nie jestem w ciąży, bo kawka pachnie ładnie jak zawsze i czasem wypiję jakąś bezkofeinówkę dla smaczka, piwa co prawda nie tykam ale mi nie śmierdzi, zawrotów głowy nie doświadczyłam...itp.
Będę Cię bić chyba...Asha, momo1009, Malenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Jezzzzusicku...nie mam zdrowia do tej dziewuchy...
Tyle gadania o objawach było...a ta swoje
To ja też nie jestem w ciąży, bo kawka pachnie ładnie jak zawsze i czasem wypiję jakąś bezkofeinówkę dla smaczka, piwa co prawda nie tykam ale mi nie śmierdzi, zawrotów głowy nie doświadczyłam...itp.
Będę Cię bić chyba...Nenaaa, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
oj bardzo późno ta beta.. i cena powala..ale czego się nie robi dla wiedzy! trzymam kciuki
ja też uwielbiam takie likwidacje.. w zeszłym roku kupiłam skórzane butki za 60zł..a w tym na wyprzedaży sandałki za 99zł w bacie..wszystkie buty były po 99zł i głupia jedne sobie i jedne mężowi kupiłam..ale żałowałam (że tylko jedne)Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:oj bardzo późno ta beta.. i cena powala..ale czego się nie robi dla wiedzy! trzymam kciuki
ja też uwielbiam takie likwidacje.. w zeszłym roku kupiłam skórzane butki za 60zł..a w tym na wyprzedaży sandałki za 99zł w bacie..wszystkie buty były po 99zł i głupia jedne sobie i jedne mężowi kupiłam..ale żałowałam (że tylko jedne)Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka uparciuch !!!
Konwalianka będzie wszystko dobrze, dzieciaczki są silne i nie czytaj nic na necie tam samo zło panuje, można się nieźle nakręcić, a stres nie jest wskazany, trzymam kciuki za następną wizytęTamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Patrzac na Tamke...to nic sie nie robi...ta w druga strone...nie chce wiedziec
Ale Tamek ma już więcej przykładów i doświadczeń ciężarówek jeśli chodzi o objawy.
Powinna być mądrzejsza o kilka ciężarówek z tego wątkuAsha, justta, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
A ja Tamkę rozumiem... Ja wolę zobaczyć @ niż tą pier#$%@^& jedną krechę. A z drugiej strony to umieram z ciekawości Tamka co ta u Ciebie wyjdzie...
Ja miałam objawy i nawet małż był pewny, że jest ciąża a tu dupa a Ty nie masz objawów więc cusik będzie
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Kroko no z Tobą to nie wiadomo czy dzisiaj czy jutro, poszłabyś zrobiła zadymę że chcesz w sobotę i by Ci otworzyli i wynik na miejscu przeprowadzili
ja też uwielbiam likwidacje, chociaż u nas otworzyli sklep z tanim obuwiem i córce kupiłam do biegania sandałki za 10 zł i od 2 miesięcy je ma i nie rozwaliły się jeszcze za taką cenę...
Nastka tosz to szok taka cena za betę... u mnie 24 zł jak robiłam w tamtym miesiącu...
Hahaha i jak by nie chcieli zrobić to przejechała bym ich motocyklem.Asha lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A ja Tamkę rozumiem... Ja wolę zobaczyć @ niż tą pier#$%@^& jedną krechę. A z drugiej strony to umieram z ciekawości Tamka co ta u Ciebie wyjdzie...
Ja miałam objawy i nawet małż był pewny, że jest ciąża a tu dupa a Ty nie masz objawów więc cusik będzie
wnerwia mnie tylko, że tak się upiera przy tych objawach, których w sumie na tym etapie nie ma prawa byćTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Hahaha i jak by nie chcieli zrobić to przejechała bym ich motocyklem.
https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=NFscFQZM3tfx1M&tbnid=cvXdnWJfA9PP5M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fmotormania.com.pl%2Fgalerie%2Fznalezione%2Flady-gaga-i-jej-dziwny-grajacy-motocykl%2F&ei=j-HIU6i5McHROZ3lgagI&psig=AFQjCNEMEXnc35cgRvcahd--FqQowhNx_Q&ust=1405760266131553Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:00
-
nick nieaktualny