X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    to jeszcze niczego nie przesądza :D
    Przesadza o tym, ze nawet jak zrobi juz ta bete i wynik bedzie pozytywny to bedzie nam wciskac ze lab sie pomylil ;-)

Tamka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Wizyta i mnie uspokoiła i zdenerwowała..a raczej zdołowała..

Jest pęcherzyk, jest zarodek i jest serduszko, więc to dobre wieści.. 17mm szczęścia.. ale.. no właśnie.. lekarz nastraszył mnie, bo pamiętacie.. zaszłam w ciąże po ospie! komórka jajowa dojrzewała podczas ospy i może być dysfunkcyjna..zatem..nie dała mi nic na podtrzymanie, bo ta ciąża ma się sama utrzymać, musi być zdrowa..i organizm usunie ew. chory zarodek..
    kropka nad "i" to przyrównanie mnie do kobiet chorych na HIV, które też zachodzą w ciąże i rodzą zdrowe dzieci..niby to miało mnie podnieść na duchu, ale odniosło odwrotny skutek..

wiec teraz każdy dzień to udręka - poważnie, nie umiem się cieszyć i myśleć pozytywnie, bo albo poronię albo moje dziecko może być chore.. staram się myśleć pozytywnie, ale to nie jest proste.. do tego mam świadomość, ze gdyby w pracy dowiedzieli się, że jednak straciłam ciażę, to na drugi dzień wręczą mi wymówienie..

za 2 tygodnie kolejne usg, zobaczymy

konwalia kochana :(
    Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka zrobiłabyś sikańca i byśmy wszystkie wiedziały co i jak... jakbyś nie była byłoby wszystko jasne a jak byś była też by było wszystko jasne a nie my kolejne nerwy przeżywamy... wystarczy że Kroko nam dawkę nerwów funduje i do 16 każe czekać... PROTESTUJĘ!

Asha, Krokodylica, Tamka, marissith lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    tak, będę twierdzić, że mam zaparcie :P

Nastka, gin wczoraj mi napisał, żeby czekać jeszcze 3 dni czyli wypada mi poniedziałek na betę, zobaczymy, bo naprawdę czuję się zupełnie normalnie, od kawy mnie nie odrzuca, na piwo mam ochotę, zawrotów głowy nie doświadczam, poziom energii w normie, poziom irytacji również standardowy także jestem przekonana , że to jakiś psikus mastodynonu albo duphastonu i tyle :(
    Jezzzzusicku...nie mam zdrowia do tej dziewuchy...
    Tyle gadania o objawach było...a ta swoje :)
    To ja też nie jestem w ciąży, bo kawka pachnie ładnie jak zawsze i czasem wypiję jakąś bezkofeinówkę dla smaczka, piwa co prawda nie tykam ale mi nie śmierdzi, zawrotów głowy nie doświadczyłam...itp.
    Będę Cię bić chyba...:)

Asha, momo1009, Malenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Jezzzzusicku...nie mam zdrowia do tej dziewuchy...
    Tyle gadania o objawach było...a ta swoje :)
    To ja też nie jestem w ciąży, bo kawka pachnie ładnie jak zawsze i czasem wypiję jakąś bezkofeinówkę dla smaczka, piwa co prawda nie tykam ale mi nie śmierdzi, zawrotów głowy nie doświadczyłam...itp.
    Będę Cię bić chyba...:)
    O to to to...ja juz nawet nic nie mowie, bo cierpliwosc stracilam :-(

Nenaaa, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Przesadza o tym, ze nawet jak zrobi juz ta bete i wynik bedzie pozytywny to bedzie nam wciskac ze lab sie pomylil ;-)
    o to to faktycznie tak może sobie ubzdurać ;D

Katjaa lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bardzo późno ta beta.. i cena powala..ale czego się nie robi dla wiedzy! trzymam kciuki

ja też uwielbiam takie likwidacje.. w zeszłym roku kupiłam skórzane butki za 60zł..a w tym na wyprzedaży sandałki za 99zł w bacie..wszystkie buty były po 99zł i głupia jedne sobie i jedne mężowi kupiłam..ale żałowałam (że tylko jedne)

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    o to to faktycznie tak może sobie ubzdurać ;D
    Tak sie wziela uparla, ze nic jej nie przekona, rece opadaja :-(

Tamka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    oj bardzo późno ta beta.. i cena powala..ale czego się nie robi dla wiedzy! trzymam kciuki

ja też uwielbiam takie likwidacje.. w zeszłym roku kupiłam skórzane butki za 60zł..a w tym na wyprzedaży sandałki za 99zł w bacie..wszystkie buty były po 99zł i głupia jedne sobie i jedne mężowi kupiłam..ale żałowałam (że tylko jedne)
    Patrzac na Tamke...to nic sie nie robi...ta w druga strone...nie chce wiedziec ;-)

Tamka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hehehe mój wczoraj 36 skończył....trochę siwizny się przybyło....hehehe ale taki dostojny szpaczek się robi:)

Hehe za to ja mam młode mięsko, 26 lat. ;)

Asha, Katjaa, Nenaaa, Malenq, CzaryMary lubią tę wiadomość

• justta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka uparciuch !!!
    Konwalianka będzie wszystko dobrze, dzieciaczki są silne i nie czytaj nic na necie tam samo zło panuje, można się nieźle nakręcić, a stres nie jest wskazany, trzymam kciuki za następną wizytę

Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Hehe za to ja mam młode mięsko, 26 lat. ;)
    To tak jak ile roznicy miedzy wami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 10:50

• justta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku to młody ten twój chłop ale ty też jeszcze młoda ;-) mój skończy 32 w listopadzie, ale młody, piękny i jurny dalej ;-)

Asha, Nenaaa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Patrzac na Tamke...to nic sie nie robi...ta w druga strone...nie chce wiedziec ;-)
    No tak, ale muszę jednak przyznać, że też się tak wzbraniałam ;)
    Ale Tamek ma już więcej przykładów i doświadczeń ciężarówek jeśli chodzi o objawy.
    Powinna być mądrzejsza o kilka ciężarówek z tego wątku :)

Asha, justta, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Tamkę rozumiem... Ja wolę zobaczyć @ niż tą pier#$%@^& jedną krechę. A z drugiej strony to umieram z ciekawości Tamka co ta u Ciebie wyjdzie... :) Ja miałam objawy i nawet małż był pewny, że jest ciąża a tu dupa a Ty nie masz objawów więc cusik będzie :D

Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu Kroko Ty widzę tak jak ja... lubisz młodzieniaszków... też miałam kiedyś narzeczonego 3 lata młodszego ode mnie, wigoru miał co nie miara a i miłość między nami była nadzwyczajna... ehhhh

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kroko no z Tobą to nie wiadomo czy dzisiaj czy jutro, poszłabyś zrobiła zadymę że chcesz w sobotę i by Ci otworzyli i wynik na miejscu przeprowadzili :P

ja też uwielbiam likwidacje, chociaż u nas otworzyli sklep z tanim obuwiem i córce kupiłam do biegania sandałki za 10 zł i od 2 miesięcy je ma i nie rozwaliły się jeszcze za taką cenę...
    Nastka tosz to szok taka cena za betę... u mnie 24 zł jak robiłam w tamtym miesiącu...

Hahaha i jak by nie chcieli zrobić to przejechała bym ich motocyklem. :D

Asha lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A ja Tamkę rozumiem... Ja wolę zobaczyć @ niż tą pier#$%@^& jedną krechę. A z drugiej strony to umieram z ciekawości Tamka co ta u Ciebie wyjdzie... :) Ja miałam objawy i nawet małż był pewny, że jest ciąża a tu dupa a Ty nie masz objawów więc cusik będzie :D
    Ja też nie namawiam Jej do testowania, uważam, że wczesne testowanie jest bez sensu :)
    wnerwia mnie tylko, że tak się upiera przy tych objawach, których w sumie na tym etapie nie ma prawa być :)

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Hahaha i jak by nie chcieli zrobić to przejechała bym ich motocyklem. :D
    Uwaga Kroko jedzie...
    https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=NFscFQZM3tfx1M&tbnid=cvXdnWJfA9PP5M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fmotormania.com.pl%2Fgalerie%2Fznalezione%2Flady-gaga-i-jej-dziwny-grajacy-motocykl%2F&ei=j-HIU6i5McHROZ3lgagI&psig=AFQjCNEMEXnc35cgRvcahd--FqQowhNx_Q&ust=1405760266131553

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 11:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dupa dupa miał być rysunek i cóś spieprzyłam... ehhh cała Katja

‹‹ 1103 1104 1105 1106 1107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ