My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq jak kiedyś z ta ciąża sie uda to ja mu wtedy pokaże. Bedzie skakał wokół mnie jaka poparzony i takie rzeczy będę wymyślać
odbije sobie za wszystkie czasy
Malenq, Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Malenq wrote:a z linii frontu:
- a TAmuś??Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Malenq, moje koleżanki polecają książkę "zaklinaczka dzieci", chyba jakoś tak, biało niebieska okładka z dzieciaczkiem, podobno super
znalazłam i już dodałam do ulubionych:)
dziękuje za wszystkie propozycje książkowe:)
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Malenq, moje koleżanki polecają książkę "zaklinaczka dzieci", chyba jakoś tak, biało niebieska okładka z dzieciaczkiem, podobno super
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Malenq jak kiedyś z ta ciąża sie uda to ja mu wtedy pokaże. Bedzie skakał wokół mnie jaka poparzony i takie rzeczy będę wymyślać
odbije sobie za wszystkie czasy
Trzymam kciuki za owocną realizacjęMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Tamuś czeka na okres, który się spóźnia , gin kazał do poniedziałku czekać i ewentualnie wtedy robić betę, bo nie biorę duphastonu w tym cyklu i to mogło wydłużyć mi fazę lutealną podobnież
-
Kasiarzynka, przytulam, nie smuć się
Konwalianka, kochanie, powiem tak - moim zdaniem skoro zarodek się zagnieździł BEZ wspomagaczy, jest serduszko i rośnie to wszystko będzie dobrze, wyobrażam sobie jak się czujesz i jakie emocje Tobą targają, ale myśl tylko o jednym - jesteś w ciąży, stał się cud i ciesz się nim, maluch będzie zdrów jak ryba!konwalianka, Malenq, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
co do teściowych - moja super, za to z teściem ... uffff, potrafi być walka na długie noże bo nie daję sobie w kaszę dmuchać, a on były wojskowy z tych, co to wie wszystko najlepiej
i jestem jedynaczkąnie narzekam, chociaż pewnie miło było mieć rodzeństwo, a rodziców mam aktywnych i zajętych głównie sobą
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:co do teściowych - moja super, za to z teściem ... uffff, potrafi być walka na długie noże bo nie daję sobie w kaszę dmuchać, a on były wojskowy z tych, co to wie wszystko najlepiej
i jestem jedynaczkąnie narzekam, chociaż pewnie miło było mieć rodzeństwo, a rodziców mam aktywnych i zajętych głównie sobą
tylko się cieszyć
Tamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Tamuś a ile czasu brałaś dupka? Pytam bo ja też chcę ten cykl bez niego przejść
w zeszłym miesiącu w połowie dodatkowo dostałam mastodynon -
Anuśka wrote:Kurczę mój gin nie daje mi nic oprócz dupka... Tylko każe się zrelaksować
-
Katjaa wrote:a KROKO kiedy robi betę? dzisiaj czy jutro?
Katja dzisiaj, bo jutro labek zamknięty a zresztą nie miała bym czasu.
Dzięki za pamięć.
Już byłam z samego rana, ale długo mi zeszło bo trafiłam na likwidację sklepu obuwniczego i kupiłam 3 zajebiste pary butów za 95zł łącznie.
Wyniki bety dopiero o 16:00.
I szczerze to zamurowała mnie cena - 38zł....Tamka, Katjaa, Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
Kroko, uwielbiam takie likwidacje! kiedyś trafiłam na czyszczenie magazynów Gino Rossi i kupiłam bajeczne szpilki za 35 zł i kozaki za 40 zł
trzymam kciuki za betę!!! strasznie późno ten wynik, jak my doczekamy???
i fakt - cena dość odstraszająca...Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny