X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha nie smutkaj się, On Ci nie pozwoli się w tej kwestii zestarzeć heheh:P

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane!
    umieram dzisiaj... lewy jajcor tak mnie naparza że zwijam się z bólu... :/

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dziewuszki już pytałam, ale odpowiedzi nie widziałam.
    Czy ovu wyznaczy mi termin kiedy test powinnam zrobić?
    Tak, podobno 3 dni po terminie @

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Patrzaj co on robi z twarzą i szybko nam tu pisz :) Ja też chętnie zniknę zmarchy ;)
    A nic szczególnego nie robi Anek, taki typ urody jakiś farciarz ma i dostaje za to regularnie opieprz ode mnie :D Wiem...Nena samo zło :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Hej Kochane!
    umieram dzisiaj... lewy jajcor tak mnie naparza że zwijam się z bólu... :/
    Owulka czy co, bo wykresu nie ma to nie wiem gdzie ty tam jestes w cyklu teraz :-(

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Tak, podobno 3 dni po terminie @
    baaardzo dziękować :*

Asha lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Owulka czy co, bo wykresu nie ma to nie wiem gdzie ty tam jestes w cyklu teraz :-(
    też chciałam zajrzeć na wykresik ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znów po kawałku odpowiadam - Cymcia i Momo - mój małż architekt, a ja administruję sobie firmą inżynieryjną - infrastruktura głównie kolejowa (czasem drogi i wtedy brakuje nam drogowców :P i energia odnawialna także też mogłabym z Wami sobie pogawędzić ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    A ja mam znów pytanie ;)
    Czy ovu pokaże mi kiedy mam testować?
    Smoczyca detektor ciąży pokaże Tobie kiedy najlepiej jest testować i ile szans procentowych masz na pozytywny wynik testu ;)

Malenq randka w sobotę o ile dojdzie bo jakaś zniechęcona jestem :/
    Asha nie mam wykresu bo bez serduszek to co to za wykres, ogólnie od paru dni śluz rozciągliwy no a dzisiaj lewy jajcor boli, w tamtym cyklu owulkę miałam 16 więc może teraz się lekko przesunęła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:42

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhhh....poszły sobie czy jak????
    JA dziś to tak ziewam i taka padnięta jestem, że masakra, naprawdę dobrze że to już piątek byle dzisiejszy dzień przetrwać ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Smoczyca w detektor ciąży pokaże Tobie kiedy najlepiej jest testować i ile szans procentowych masz na pozytywny wynik testu ;)

Asha nie mam wykresu bo bez serduszek to co to za wykres, ogólnie od paru dni śluz rozciągliwy no a dzisiaj lewy jajcor boli, w tamtym cyklu owulkę miałam 16 więc może teraz się lekko przesunęła.
    no to na randkę marsz musowo i może <3 się pojawi ;D a i dziękuję za odp :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja dziś zła, nic się u mnie wczoraj nie działo a mój mąż jakoś nie bierze sobie do serca stwierdzenia że kobieta która nie jęczy w nocy warczy w dzien więc radzę mu mnie dziś omijać...
    Idę zrobic śniadanie SOBIE, i pranie SWOICH rzeczy wstawić. Wpadne do was pózniej :*

Asha, nick nieaktualny, beszka, nick nieaktualny, Tamka, Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Smoczyca detektor ciąży pokaże Tobie kiedy najlepiej jest testować i ile szans procentowych masz na pozytywny wynik testu ;)

A no to ciagnie na owulke :-) a to jak nie ma serduszek to juz nie mozemy na twoj cykl popatrzec? Ale bzdury wymyslilas :-(

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Cześć dziewczyny, ja dziś zła, nic się u mnie wczoraj nie działo a mój mąż jakoś nie bierze sobie do serca stwierdzenia że kobieta która nie jęczy w nocy warczy w dzien więc radzę mu mnie dziś omijać...
    Idę zrobic śniadanie SOBIE, i pranie SWOICH rzeczy wstawić. Wpadne do was pózniej :*
    Masz rację tylko SWOJE ;) swoją drogą to nawet trochę zabawne jest, i z pewnością za chwilę będzie już dobrze :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Dzień dobry, 3 bobry...melduje, ze zbieram sie do Krakowa....

Wiecie co, wnerwia mnie moj brzuchol.... Kufa.... Ćwiczę, jem oszczędnie, a ten tak mi rośnie bebzun jeden.... Ciagle napuchnięty i wywalony :( co zrobić, żeby pozbyć sie brzuszyska ??? Talie mam, ale z przodu to mnie dobija..... I wywaliło mnie tak znowu niedawno :(

Cymcia, może to zabrzmi śmiesznie ale... wciągać ;) kiedy miałam 6 lat elegancka przyjaciółka mojej babci klepnęła mnie po wydatnym brzuszku i powiedziała - pamiętaj żeby wciągać brzuch, jakoś tak mi to zapadło w pamięć, że zaczęłam jako dziecko i tak mi to weszło w nawyk, że non stop mam wciągnięty i płaski, nigdy przesadnie nie ćwiczyłam, mięśni brzucha u mnie ze świecą szukać ale wygląda dobrze ;)

Smoczyca1, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem. Ja to sie wczoraj próbowałam godzić ale on czasem jak sie przyczepi do czegoś nie odpuści. A ja mam dość ciągłego ustepowania

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    i tak 3maj..........heheh ja mam odwrotnie, jak jestem zła na swojego to KAŻĘ mu robić dla mnie śniadania, pranie i inne obowiązki...trochę w drugą stronę...
    ale po marudzić zawsze warto!!!!!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A no to ciagnie na owulke :-) a to jak nie ma serduszek to juz nie mozemy na twoj cykl popatrzec? Ale bzdury wymyslilas :-(
    Asha bo w tamtym cyklu było tak serduszkowo prawie jak u Krokodylicy a w tym nic i nie lubię na niego patrzeć :/ jak się zrobi serduszkowo chociaż raz to go udostępnie :P

Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia zreszta to forum na którym sie obrzuca staramy :)

p19uskjof9zg2kip.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, moje koleżanki polecają książkę "zaklinaczka dzieci", chyba jakoś tak, biało niebieska okładka z dzieciaczkiem, podobno super

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 1100 1101 1102 1103 1104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ