My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Patrzaj co on robi z twarzą i szybko nam tu pisz
Ja też chętnie zniknę zmarchy
Wiem...Nena samo zło
Malenq lubi tę wiadomość
-
znów po kawałku odpowiadam - Cymcia i Momo - mój małż architekt, a ja administruję sobie firmą inżynieryjną - infrastruktura głównie kolejowa (czasem drogi i wtedy brakuje nam drogowców
i energia odnawialna także też mogłabym z Wami sobie pogawędzić
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:A ja mam znów pytanie
Czy ovu pokaże mi kiedy mam testować?
Malenq randka w sobotę o ile dojdzie bo jakaś zniechęcona jestem
Asha nie mam wykresu bo bez serduszek to co to za wykres, ogólnie od paru dni śluz rozciągliwy no a dzisiaj lewy jajcor boli, w tamtym cyklu owulkę miałam 16 więc może teraz się lekko przesunęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 09:42
-
Katjaa wrote:Smoczyca w detektor ciąży pokaże Tobie kiedy najlepiej jest testować i ile szans procentowych masz na pozytywny wynik testu
Asha nie mam wykresu bo bez serduszek to co to za wykres, ogólnie od paru dni śluz rozciągliwy no a dzisiaj lewy jajcor boli, w tamtym cyklu owulkę miałam 16 więc może teraz się lekko przesunęła.się pojawi
a i dziękuję za odp
-
Cześć dziewczyny, ja dziś zła, nic się u mnie wczoraj nie działo a mój mąż jakoś nie bierze sobie do serca stwierdzenia że kobieta która nie jęczy w nocy warczy w dzien więc radzę mu mnie dziś omijać...
Idę zrobic śniadanie SOBIE, i pranie SWOICH rzeczy wstawić. Wpadne do was pózniej :*Asha, Malenq, beszka, marissith, Tamka, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Katjaa wrote:Smoczyca detektor ciąży pokaże Tobie kiedy najlepiej jest testować i ile szans procentowych masz na pozytywny wynik testu
Asha nie mam wykresu bo bez serduszek to co to za wykres, ogólnie od paru dni śluz rozciągliwy no a dzisiaj lewy jajcor boli, w tamtym cyklu owulkę miałam 16 więc może teraz się lekko przesunęła.a to jak nie ma serduszek to juz nie mozemy na twoj cykl popatrzec? Ale bzdury wymyslilas
-
smarta wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś zła, nic się u mnie wczoraj nie działo a mój mąż jakoś nie bierze sobie do serca stwierdzenia że kobieta która nie jęczy w nocy warczy w dzien więc radzę mu mnie dziś omijać...
Idę zrobic śniadanie SOBIE, i pranie SWOICH rzeczy wstawić. Wpadne do was pózniej :*swoją drogą to nawet trochę zabawne jest, i z pewnością za chwilę będzie już dobrze
-
cymcia wrote:Dzień dobry, 3 bobry...melduje, ze zbieram sie do Krakowa....
Wiecie co, wnerwia mnie moj brzuchol.... Kufa.... Ćwiczę, jem oszczędnie, a ten tak mi rośnie bebzun jeden.... Ciagle napuchnięty i wywalonyco zrobić, żeby pozbyć sie brzuszyska ??? Talie mam, ale z przodu to mnie dobija..... I wywaliło mnie tak znowu niedawno
Cymcia, może to zabrzmi śmiesznie ale... wciągaćkiedy miałam 6 lat elegancka przyjaciółka mojej babci klepnęła mnie po wydatnym brzuszku i powiedziała - pamiętaj żeby wciągać brzuch, jakoś tak mi to zapadło w pamięć, że zaczęłam jako dziecko i tak mi to weszło w nawyk, że non stop mam wciągnięty i płaski, nigdy przesadnie nie ćwiczyłam, mięśni brzucha u mnie ze świecą szukać ale wygląda dobrze
Smoczyca1, marissith, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmarta wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś zła, nic się u mnie wczoraj nie działo a mój mąż jakoś nie bierze sobie do serca stwierdzenia że kobieta która nie jęczy w nocy warczy w dzien więc radzę mu mnie dziś omijać...
Idę zrobic śniadanie SOBIE, i pranie SWOICH rzeczy wstawić. Wpadne do was pózniej :*
ale po marudzić zawsze warto!!!!!!! -
nick nieaktualnyAsha wrote:A no to ciagnie na owulke
a to jak nie ma serduszek to juz nie mozemy na twoj cykl popatrzec? Ale bzdury wymyslilas
jak się zrobi serduszkowo chociaż raz to go udostępnie
Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość