My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Kroko, ja nie najlepiej wspominam początki wspólnego mieszkania, chyba nigdy tyle nie ryczałam, co wtedy... Z czasem będzie coraz lepiej, wspieram
Och, mam nadzieję.
Ale pomijając fakt, że ja jestem nerwus, i szybko i łatwo się wkurzam, to potem włącza mi się "olewactwo".
Także nie stresuję się betą, ani małżem.Tamka, Katjaa, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:wygrałam książkę!
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/217733/morderstwo-wronWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 13:44
Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kroko...ja mam nadzieje, ze ty sobie zdajesz sprawe, ze ty prosto z tej przychodni masz nam wyniki zapodac a nie czekac z przyjsciem do domu itd
punkt 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 13:56
Krokodylica, Anastazjaaa, Smoczyca1, Tamka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kroko...ja mam nadzieje, ze ty sobie zdajesz sprawe, ze ty prosto z tej przychodni masz nam wyniki zapodac a nie czekac z przyjsciem do domu itd
punkt 16
Hehe o 16:00 to ja mam wyniki, zanim wrócę do kompa to będzie 16:30.Ale obiecuję że od razu wracam i informuję.
Nigdy nie robiłam bety więc nawet nie wiem jaki wynik co oznacza to mi pomożecie zinterpretować.
Dobra, ja spadam, załatwić parę spraw, a potem w drodze powrotnej do labka.Smoczyca1, marissith, Tamka lubią tę wiadomość