X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Arienna trzymam kciuki za Ciebie a teraz napij się winka, napij się za moje zdrowie bo ja nie mogę. ;)
    Arienna pij nie żałuj :)
    Kroko ja już drugiego drinia piję za Wasze zdrowie ;)

Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Uciekam, ogolić nóżki, pomalować pazury i w ogóle, trzeba się wylaszczyć na jutro. :P

Nastka napisała mi że się uśmiała z mojej miejscowości i uciekła, ciekawe o co jej chodziło? :)
    Juz jestem :)
    A chodzilo mi o to, ze jest taka pewna blogerka modowa, wlasnie z Jaroslawia. Nazywa sie Karolina Gliniecka i jej blog to charlize mystery. Kiedys lubilam do niej wchodzic, ale odkad zaczela wstydzic sie, ze pochodzi z Jaroslawia tak ju do niej nie wchodze :D Dziewczyna ewidentnie wstydzi sie miejsca pochodzenia. Liceum skonczyla w Jaroslawiu. Jej rodzice pare lat temu wyprowadzili sie do Niemiec a ona do Warszawy na studia i czasem pojawia sie w mediach i programach sniadaniowych, ale uparcie twierdzi, ze pochodzi z.... Niemiec! :D
    Taka dama, ze wszystkich znajomych ze szkoly z Jaroslawia usunela z fejsa.

No i dlatego tak mi sie skojarzylo jak napisalas, ze z Jaroslawia jestes. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko... Katjaa za Wasze zdrówko już sączy %%% :D jeszcze raz Gratulacje!!! :*

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula ja chce wino... nie wiem jak to zrobisz ale poprosze z dostawa do domu... a może Ty zaciążyłaś że cie odrzuca? co? gadaj nam tu szybko!!!

• Arienna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Arienna trzymam kciuki za Ciebie a teraz napij się winka, napij się za moje zdrowie bo ja nie mogę. ;)
    oj napije się napiję.....

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    oj napije się napiję.....
    Każdy koniec jest początkiem czegoś nowego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna pijemy razem?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Arienna pijemy razem?
    Jeszcze ja :) Ja dzisiaj za fasola Krokodylowego, Arienny nową zajefajną pracę i Katji nową niesamowitą miłość :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna dopiero doczytałam co się stało... Przykro mi Kochana :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jeszcze ja :) Ja dzisiaj za fasola Krokodylowego, Arienny nową zajefajną pracę i Katji nową niesamowitą miłość :)
    Anuśka Kochanie kij z miłością... bzykac mi się chce... to jest właśnie teraz mój problem... miłość miałam to mnie kopnęła w dupę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:13

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku w moim radiu (RMF) leciała właśnie piosenka dla Ciebie : "This is gonna be the best day of my life" :D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Anuśka Kochanie kij z miłością... bzykac mi się chce... to jest właśnie teraz mój problem... miłość miałam to mnie kopnęła w dupę :(
    Będzie i miłość i bzyczenie :P

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdo*** Kochana miłość jak ma mnie znowu skrzywdzić wolę się tylko seksować... albo mówię prawdę albo za dużo wypiłam... ale nie zmienia to faktu że mi się chce.... :P

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takiego mam doła.....

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=659959037412655&set=a.558317194243507.1073741828.558315467577013&type=1&theater

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:31

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka!!!! Przywołuję Cię do porządku... Cycki w górę....
    Kochana w górę biusty... Zrób se dzisiaj dzień rozpusty :)
    i
    Śmiej się - niech reszta świata zastanawia się dlaczego ;D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D no to pijemy :D za nowe początki :D ja mam dobre przeczucie że w ramach rekompensaty za niedogodności dnia dzisiejszego i trzech lat poprzedzających ten dzień (lata spędzone w moje "byłej" pracy) Bozia obdarzy mnie groszkiem lub fasolką :D

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    :D no to pijemy :D za nowe początki :D ja mam dobre przeczucie że w ramach rekompensaty za niedogodności dnia dzisiejszego i trzech lat poprzedzających ten dzień (lata spędzone w moje "byłej" pracy) Bozia obdarzy mnie groszkiem lub fasolką :D
    No jakaś rekompensata być musi :) I to sowita ;D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok małż wraca do domu idę pić pa :*

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kaśka!!!! Przywołuję Cię do porządku... Cycki w górę....
    Kochana w górę biusty... Zrób se dzisiaj dzień rozpusty :)
    i
    Śmiej się - niech reszta świata zastanawia się dlaczego ;D
    jak ja cycków nie mam... 75 B... co to za rozmiar... :(

a skąd znasz to powiedzenie... czyżbym wydała swojego fb??? heheh bo to mój cytat w tle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:32

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Juz jestem :)
    A chodzilo mi o to, ze jest taka pewna blogerka modowa, wlasnie z Jaroslawia. Nazywa sie Karolina Gliniecka i jej blog to charlize mystery. Kiedys lubilam do niej wchodzic, ale odkad zaczela wstydzic sie, ze pochodzi z Jaroslawia tak ju do niej nie wchodze :D Dziewczyna ewidentnie wstydzi sie miejsca pochodzenia. Liceum skonczyla w Jaroslawiu. Jej rodzice pare lat temu wyprowadzili sie do Niemiec a ona do Warszawy na studia i czasem pojawia sie w mediach i programach sniadaniowych, ale uparcie twierdzi, ze pochodzi z.... Niemiec! :D
    Taka dama, ze wszystkich znajomych ze szkoly z Jaroslawia usunela z fejsa.

No i dlatego tak mi sie skojarzylo jak napisalas, ze z Jaroslawia jestes. :)

Kojarzę nazwisko ale nie miałam bladego pojęcia że ona jest z Jarosławia. a to małpa jedna! Takiego ładnego miasteczka się wstydzić. Fakt, to jest dziura i nic się tu nie dzieje, ale dlatego tu wróciłam. Miałam swoje mieszkanie w Krakowie i mogłam tam zostać ale zatęskniłam za tym spokojem tutaj.

‹‹ 1130 1131 1132 1133 1134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ