My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Uciekam, ogolić nóżki, pomalować pazury i w ogóle, trzeba się wylaszczyć na jutro.
Nastka napisała mi że się uśmiała z mojej miejscowości i uciekła, ciekawe o co jej chodziło?
A chodzilo mi o to, ze jest taka pewna blogerka modowa, wlasnie z Jaroslawia. Nazywa sie Karolina Gliniecka i jej blog to charlize mystery. Kiedys lubilam do niej wchodzic, ale odkad zaczela wstydzic sie, ze pochodzi z Jaroslawia tak ju do niej nie wchodzeDziewczyna ewidentnie wstydzi sie miejsca pochodzenia. Liceum skonczyla w Jaroslawiu. Jej rodzice pare lat temu wyprowadzili sie do Niemiec a ona do Warszawy na studia i czasem pojawia sie w mediach i programach sniadaniowych, ale uparcie twierdzi, ze pochodzi z.... Niemiec!
Taka dama, ze wszystkich znajomych ze szkoly z Jaroslawia usunela z fejsa.
No i dlatego tak mi sie skojarzylo jak napisalas, ze z Jaroslawia jestes. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Jeszcze ja
Ja dzisiaj za fasola Krokodylowego, Arienny nową zajefajną pracę i Katji nową niesamowitą miłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to pijemy
za nowe początki
ja mam dobre przeczucie że w ramach rekompensaty za niedogodności dnia dzisiejszego i trzech lat poprzedzających ten dzień (lata spędzone w moje "byłej" pracy) Bozia obdarzy mnie groszkiem lub fasolką
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:
no to pijemy
za nowe początki
ja mam dobre przeczucie że w ramach rekompensaty za niedogodności dnia dzisiejszego i trzech lat poprzedzających ten dzień (lata spędzone w moje "byłej" pracy) Bozia obdarzy mnie groszkiem lub fasolką
I to sowita
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Kaśka!!!! Przywołuję Cię do porządku... Cycki w górę....
Kochana w górę biusty... Zrób se dzisiaj dzień rozpusty
i
Śmiej się - niech reszta świata zastanawia się dlaczego
a skąd znasz to powiedzenie... czyżbym wydała swojego fb??? heheh bo to mój cytat w tle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:32
-
Nasturcja wrote:Juz jestem
A chodzilo mi o to, ze jest taka pewna blogerka modowa, wlasnie z Jaroslawia. Nazywa sie Karolina Gliniecka i jej blog to charlize mystery. Kiedys lubilam do niej wchodzic, ale odkad zaczela wstydzic sie, ze pochodzi z Jaroslawia tak ju do niej nie wchodzeDziewczyna ewidentnie wstydzi sie miejsca pochodzenia. Liceum skonczyla w Jaroslawiu. Jej rodzice pare lat temu wyprowadzili sie do Niemiec a ona do Warszawy na studia i czasem pojawia sie w mediach i programach sniadaniowych, ale uparcie twierdzi, ze pochodzi z.... Niemiec!
Taka dama, ze wszystkich znajomych ze szkoly z Jaroslawia usunela z fejsa.
No i dlatego tak mi sie skojarzylo jak napisalas, ze z Jaroslawia jestes.
Kojarzę nazwisko ale nie miałam bladego pojęcia że ona jest z Jarosławia. a to małpa jedna! Takiego ładnego miasteczka się wstydzić. Fakt, to jest dziura i nic się tu nie dzieje, ale dlatego tu wróciłam. Miałam swoje mieszkanie w Krakowie i mogłam tam zostać ale zatęskniłam za tym spokojem tutaj.