My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:A to razem się będziemy stresować
Do końca lipca powinno być już po wszystkim w sensie tych ważniejszych badań, jeśli wszystko po nich będzie ok, to już tylko pakowanie i na dwa tyg. do Pl, krótko bardzo ale niestety muszę szybko wracać bo następne wizyty ustalone na koniec sierpnia, itp.
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojjj dziewczyny, zachodzenie w ciążę było stresujące a bycie w tej ciąży to już w ogóle się nie mówi.
Tamka - beta cudo .... moje skromnitkie 42 przy tak dużej Twojej wartości budzi we mnie przerażenie. ale w sumie to i tak jestem z tego dumna
Kroko - trzymam kciuki za wizytę. -
i ja wlasnie otrzymalam swoje wyniki:
bhcg 84,55 mlU/ml czyli 4 tydzien. cos malo. w pierwszej ciazy w skonczonym 5 tc mialam ponad 5000
a progesteron 84,51 nmol/L pomnozylam to przez 0,314 i wyszlo 26,54 ng/ml
nie wiem czy dzownic do ginka. do @ jeszcze kilka dni, dzis mam 12 dpo lub 11dpo (nie wiem doklandie kiedy ovu byla).Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
Czary mary spoko twoja beta też będzie tak taka ładna
Nenuś w końcu należy ci się ten urlop ;-)my mam nadzieję że też gdzieś pojedziemy ale jeszcze nic nie zaplanowane, wybierzemy się na żywioł
Beszka ładna beta jak jeszcze przed terminem @ jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 17:05
Nenaaa, beszka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
jeszcze w srode sprawdze po 48 h i moze raz po terminie @
Ania, myslisze ze progesteron ok? ja chyba zadzwopnie do ginki i spr. czy z urlopu wrocila. chyba mnie wysmieje ze tak szybko przyszlam...ale serio stresuje mnie ten hormon...
justta, biorac pod uwage moje 14 fl to @ powinna zawitac w czwartek -
Chwilę mnie nie było, a tu takie wieści
Tamka, Czary Mary gratuluję!!! Cholera, bardzo się cieszę dziewczyny
Teraz żeby wszystko dobrze przebiegało :*. O nic się nie martwcie i nie ograniczajcie w zachciankach, to jest Wasz czas :.
Tyle wychwyciłam z raptem kilku przeczytanych postów, nie dane mi jest nadrobić więcej, więc z góry przepraszam, jeśli omijam inne ważne wydarzenia. I znowu znikam na dłużej.
Buziole raz jeszcze dla fasolek :***
Kciuki dla całej resztyCzaryMary lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
o matko, tylko wyszłam z pracy a tu taka stresówka..
Dziewczyny, ja w dniu okresu miałam betę TYLKO 28,3, więc proszę mi się tu nie stresować..
Kroko, z beta dziwnie jest, bo mnie po 14 dniach przyrost powinien być większy niż był w rzeczywistości,a jednak nie był i wszystko jest w porządku (wg usg)
A ja mam ból brzucha, ale taki, że aż się stresuję.. takie przecinające brzuch bóle napadowe, jakby rwanie..stresuje się nieco..
Kroko - daj znać jak po wizycie..CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:o matko, tylko wyszłam z pracy a tu taka stresówka..
Dziewczyny, ja w dniu okresu miałam betę TYLKO 28,3, więc proszę mi się tu nie stresować..
Kroko, z beta dziwnie jest, bo mnie po 14 dniach przyrost powinien być większy niż był w rzeczywistości,a jednak nie był i wszystko jest w porządku (wg usg)
A ja mam ból brzucha, ale taki, że aż się stresuję.. takie przecinające brzuch bóle napadowe, jakby rwanie..stresuje się nieco..
Kroko - daj znać jak po wizycie..
Kochana pocieszyłaś mnie bardzo z tą betą.
A ten Twój ból brzuszka to chyba normalne. Rozciąganie macicy. dzidziulek sobie rośnie
-
Beta po kilku tygodniach ciąży rośnie bardzo powoli lub utrzymuje się na tym samym poziomie, więc nie warto potem jej sprawdzać. Przyrost sprawdzamy tylko na początku. Nie pamiętam tylko w którym tygodniu zaczyna zwalniać. Konwalianka u Ciebie to mogło być to
Mnie też brzuchol czasem zakłuje i zaboli dziwnie i wtedy faktycznie strach w oczach. Niezbyt często na szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 17:40
-
Co do bólu brzucha, to.. mam porównanie z poprzednia ciażą.. wiem jak boli i to normalne, wiem jakie skurcze są niebezpieczne, bo przechodziłam przez to w 20 tygodniu, a ten ból jest inny, przeszywający, rozcinający na pół..
ja bete robiłam przed wyjazdem, a drugą zaraz po..nie miałam innej mozliwości a chciałam wiedzieć czy jest w porządku,ale bardzo prawdopodobne Nena -
nick nieaktualnyech kobietki współczuję tych stresów....
jak już pisałam bętę robiłam raz, bo wiedziałam, że oszaleję jak nie będzie coś książkowego....potem gin mnie ochrzanił, że tak się zamartwiam, że nie robiłam przyrostu....bo wg. niego to napędzanie stresu, a maleństwu to nie służy....
poczekajcie spokojnie do usg....nawet na tym forum (ovu i belly) jest mnóstwo kobietek co Wam napiszą, że miały zbyt niski przyrost itp. a maleństwa są zdrowe i prawidłowo się rozwijają....
główki do góry, wszystko będzie dobrze:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Co do bólu brzucha, to.. mam porównanie z poprzednia ciażą.. wiem jak boli i to normalne, wiem jakie skurcze są niebezpieczne, bo przechodziłam przez to w 20 tygodniu, a ten ból jest inny, przeszywający, rozcinający na pół..
ja bete robiłam przed wyjazdem, a drugą zaraz po..nie miałam innej mozliwości a chciałam wiedzieć czy jest w porządku,ale bardzo prawdopodobne NenaDla mnie to wszystko to nowość i nie wiem co jest normalne a co powinno niepokoić
No taki los
Trzeba to jakoś przetrwać wszystko i nie popaść w obłęd
-
Dziewczyny ważne że rrośnie, Kroko chyba też jeszcze przed terminem @ najważniejsze teraz to na spokój i dbanie o siebie. Ściskam was mocno
CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny