My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Ogólnie spokojnie. Przyszła Nona i mówiła coś o kulach i mięśniach Kręgla czyli kazała chyba wkładać kule do kręgli w wiadome miejsce by mięśnie ćwiczyć

Smoczyca poszła do jakiejś Wandy.
Smarta drapie się po jajkach i ma ochotę na swoją Kobietę ale tamta urządziła sobie domowe SPA.
Cymcia robi kibelek.
Anuśka chce rosołu.
Asha chce być tajemnicza.
CzaryMary jest grzeczna...
Itp.
Dziękuję za pojaśnienie.
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Hahaha! Dobre!Anuśka wrote:To tak samo jak mi słoma z butów... Też staram się ukryć ale zawsze menda wyłazi

Ja moją jakoś zawsze upycham w skarpety i czasem tylko jakieś źdźbło wyskoczy
Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A o tym nie pomyślałam.... Muszę takie duże skarpety zakupić na targowicy. To może się ta moja słoma zmieściNenaaa wrote:Hahaha! Dobre!

Ja moją jakoś zawsze upycham w skarpety i czasem tylko jakieś źdźbło wyskoczy

Śpij spokojnie Krokodylku
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O nie nie nie! Do niczego się nie przyznam, umywam ręce jak coścymcia wrote:no i znowu zarechotałam i stary się krzywo pacza na mnie.... no ja przez Was to się rozwiodę!!!

A tak serio to męża powinien cieszyć uśmiech żony, to że szczęśliwa jest
-
nick nieaktualnyale to właśnie problem- bo ja się brecham z Wami, a nie z nimNenaaa wrote:O nie nie nie! Do niczego się nie przyznam, umywam ręce jak coś

A tak serio to męża powinien cieszyć uśmiech żony, to że szczęśliwa jest
ale on nie ma tak zrytego bereta, jak Wy
Nenaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Moj to by sie ucieszyl na kochanki
gorzej by bylo jakby byli kochankowie 
zawsze marzyl mu sie trojkaci
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
oki kobitki ide do meza bo troch eprygnebiony chodzi ze jutro ostatni dzien w pracy w ktorej prcowal 8 lat

a swoja droga odebralam meza wyniki no i podejrzewamze ma poczatki nadczynnosci tarczycy 1 wynik TSH sprzed pol roku 1,12 drugi sprzed 3 miesiecy 0,95 wczorjszy wynik 0,48 ;/ czyli spada
na odatek mocz ph 8 ;/ wiec trzeba bedzie mu zapoac diete odkwaszajaca