My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:Dzien dobry
Wczoraj nie pilam, jestem czysta
.
To tak jak moj! Dlugo mialam problemy z tym zeby sie nie porownywac z jego ex. Dziewczyna byla drobniutka i niewysoka. Bardzo ladna, brazowe oczy i kasztanowe wlosy, swietnie tanczyla, byla po szkole baletowej, tanczyla tez hip hop i....w klubie gogo a do tego byla najlepsza uczennica w szkole, niedawno skonczyla doktorat z biologii molekularnej i zostala wyrozniona w artykule o 100 najzdolniejszych kobietach w Niemczech... Tak wiec widzicie ze wysoko mi zostala postawiona poprzeczka. Ale pinda go zdradzila na wyjezdzie studenckim i sie zwiazek (6letni) zakonczyl.
Moj S jest bardzo szczery i mowil mi na poczatki nawet ze kiedy sie kolo mnie rano obudzil to byl zaskoczony ze jestem blondynka....
Wiesz, ja nie mam z tym problemu i nigdy nie miałam bo ciągle mu powtarzam, że wolę blondynów ( On brunet)My sobie po prostu tak "słodzimy". Ostatnio mówię do Niego "Ty, patrz jaka już brzydka i stara jestem", On na to "Spoko mała, fakt ale nie jest tak źle, widziałem brzydsze"
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:
Kroko, jestem w Twoim klubie - zmiana pogody z upału na 14 stopni i deszcz i pozamiatane - boli mnie gardło, mam dreszcze i czuję się dupowatopiję właśnie herbatkę z sokiem z czarnego bzu, puff
I jak dzisiaj samopoczucie?
Ja jeszcze walczę. -
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Tamuś wyjełaś mi to z ust - trzeba działać nie płakać
to jak z robieniem dziecka, im więcej działasz tym lepiej
Krokodyl coś o tym wie
Taaak ale wszyscy mi usilnie wmawiali że mniej to lepiej. Aż sama zaczęłam w to w pewnym momencie wierzyć. A to jednak nieprawda. -
Arienna wrote:tak jakoś.... z całokształtu..... jeszcze dochodzą do nie informacje co ludzie w pracy mówili o mnie za moimi plecami jak jeszcze pracowałam i jakoś mnie to dobija
Arienna ludzie zawsze będą mówić tak to już jest nie można wszystkich zadowolić, najważniejsze zebyś była sobą!!!Arienna lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Aniu, rozumiem że to się mieści w normie do 60 i ma 60 to nie najlepiej? A to nie vit.C była na to upłynnienie?
wogole nie widze u was jaka jest lepkosc i czy byly jakies leukocyty komorki okragle .. poczytaj.. tak naprawde to powinno byc do 30 min.. to wtedy jest ok jak jest 60 min to z tego co pamietam to moze byc jakis stan zapalny np pecherza .. wit C jest dobra na to -
hej wpadam na chwilke zatestowałam ale wyszedł taki cień cienia cienia ledwo widoczny pod światło mój małż tez go widzie ale sądze ze za wczesnie jednak zrobiłam i teraz mam stres lekko kłuje mnie jajnik z prawej krzyż pobolewa podbrzusze
w poniedziałke bede w domku i ide na bete bo u nas kosztuje 17zł
a test hmm chyba jednak w niedziele zrobie jeszcze jeden :9 ale jakaoś smutność mnie dopadłaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Chyba powinnam sobie zmienić nick.
Oczekuję medalu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04e23b61835d.jpgKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:hej wpadam na chwilke zatestowałam ale wyszedł taki cień cienia cienia ledwo widoczny pod światło mój małż tez go widzie ale sądze ze za wczesnie jednak zrobiłam i teraz mam stres lekko kłuje mnie jajnik z prawej krzyż pobolewa podbrzusze
a test hmm chyba jednak w niedziele zrobie jeszcze jeden :9 ale jakaoś smutność mnie dopadła -
Biedroneczka83 wrote:hej wpadam na chwilke zatestowałam ale wyszedł taki cień cienia cienia ledwo widoczny pod światło mój małż tez go widzie ale sądze ze za wczesnie jednak zrobiłam i teraz mam stres lekko kłuje mnie jajnik z prawej krzyż pobolewa podbrzusze
a test hmm chyba jednak w niedziele zrobie jeszcze jeden :9 ale jakaoś smutność mnie dopadłaKciuki!