My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Witam was....jak wczoraj przewidzialam....moja intuicja jest jednak niesamowita...tempka spadla...jebana mac....wiec po jaka cholere testowac? Bez sensu
to tyle w tym temacie dziwuszki...@ idzie i tyle
Tamka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Asha kopne cie zaraz jaki spadek jaki dalej wysoko i dalej kciuki trzymam !!!!!
Mowie ci ze to juz jest spadek...ile spadkow widzisz na moim wykresie? Zadnego chyba...teraz pojdzie po linijce i w dol
Juz wczoraj mowilam ze spadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 07:22
-
Biedroneczka83 wrote:ZObaczymy ja tez czułam Asha że spadnie i cholera u mnie spadła i @ przylazła ale ty lipcowa bedziesz zobaczysz mam dziś imieninki i to piekny prezent od ciebie dla mnie bedzie
Martuś wszystkiego najlepszego
I fasola dorodnego
-
Anuśka wrote:No tak
Martuś wszystkiego najlepszego
I fasola dorodnego
Podziękowałczas tak zapitala że szok dopiero ur miałam już imieninki zaraz bedzie kolejne testowanie i jesien nas zastanie heheh taka mnie refleksja naszła hahaha
-
Biedroneczka83 wrote:ZObaczymy ja tez czułam Asha że spadnie i cholera u mnie spadła i @ przylazła ale ty lipcowa bedziesz zobaczysz mam dziś imieninki i to piekny prezent od ciebie dla mnie bedzie
Wszystkiego co najlepsze i przede wszystkim zielonego kropa!
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Martusie nasze kochane, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, smarcie fajnego wypoczynku, serduchowania itp. Biedroneczko spełnienia marzeń itp.życzę ja i moje ruchliwe dziecię
dobrze wiecie CZEGO WAM życzymy:) spełnienia:)
co tam? jak tam?
Asha a jak spałaś w nocy??? dobrze, czy raczej często się budziłaś???
wiesz mnie zmartwił Twój spadek, ale wczoraj pisałaś coś o niebieskiej linii, więc tego się trzymajmy:) -
Wszystkiego najlepszego Biedroneczko;)
Ale się rozpisałyście wczoraj, nadrabialam czytanie przez 15 minut;)
Ja jak się urodziłam miałam 59cm, wiec nasza dzidzia moze tez byc spora.
Co do tycia w ciązy, mi juz o dziwo brzuch tez urosl, no ale ciagle mam wzdecia,wiec to tez przez to.
Przytyje na pewno, bo mam ogolnie predyspozycje do tycia,ale trudno. Osttanio spotkałam córkę znajomej Pani z pracy - urodzila 10 miesiecy temu. Zawsze byla chuda jka patyk i w ciazy niewiele przytyla, brzucha praktycznie nie miala...i co? dziecko do tej pory nawet nie siedzi, lekarze tłumaczą jego niskie napiecie miesniowe tym,ze nie moglo cwiczyc ruchow w brzuchu i stad problemy teraz. rehabilitacja od 4 miesiaca przynosi mizerne efekty...
Dlatego lepiej przytyc... Oczywiscie nie 40kg, ale pozwolic organizmowi działac wg potrzeb;)
Dzis ide na pierwsza powazna wizyte do gina potwierdzajaca ciążę...o co zapyta, na co się przygotowac? Jakie badania zleca się za 1 razem? -
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Martusie nasze kochane, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, smarcie fajnego wypoczynku, serduchowania itp. Biedroneczko spełnienia marzeń itp.życzę ja i moje ruchliwe dziecię
dobrze wiecie CZEGO WAM życzymy:) spełnienia:)
co tam? jak tam?
Asha a jak spałaś w nocy??? dobrze, czy raczej często się budziłaś???
wiesz mnie zmartwił Twój spadek, ale wczoraj pisałaś coś o niebieskiej linii, więc tego się trzymajmy:)no nic czekamy