My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:
aa a mnie przed chwilą tak sutki stanęły ze masakra a tu nawet żadnego fajnego chłopa nie ma hehehehehe
no to.. musisz sama coś z tym zrobic
Kroko - to świetnie, będziesz na bieżąco i my też
Evaa - to powodzenia i witaj!
cymcia, to walcz z opryszczką.. to bardzo słaby wirus, zwłaszcza w ciaży..ja używam plasterków compleet (czy tak to się zapisuje?) i jestem z nich zadowolona +wit (ale nie pamiętam jaka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 13:46
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:cymcia, to walcz z opryszczką.. to bardzo słaby wirus, zwłaszcza w ciaży..ja używam plasterków compleet (czy tak to się zapisuje?) i jestem z nich zadowolona +wit (ale nie pamiętam jaka)
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:próbuję walczyć.... mam maść z maroka, zawsze pomagała.... ale kurde teraz tak wielkie te bąble są, że masakra.... eh....
Cymcia wiem jak to bolimiałam na studiach na obu wargach taką ze hej a lekarka dała mi maść na którą dodakowo byłam uczulona i miałąm obie wargi jak balony całe masakra aż mi si dolna wywijała
teraz kurcze miałam nazwe super leku i nie pamiętam moze mam w notesie zaraz zsprawdze
wit A na bank smaruj wyciskasz z kapsułki -
cymcia, wiem, że dermatolog i internista może ci też wypisać lek przeciwwirusowy... heviran i inne są tez na opryszczkę, bo to ten sam wirus co ospy.. jak się nie uda w ciągu 3 dni to bym sie udała.. no i wzmacniaj sie kochana.. bo dopada najczęściej osłabiony organizm
-
Biedroneczka83 wrote:
dlatego lubie jak jestem sama
No ja też, ale jesteśmy w 3 osoby w pokoju wiec to by musiała być jakaś superkumulacja
Rozumiem, że Anuśka jeszcze nie wpadała z wynikami bety? Ja wiem, że o 16, ale może jakaś większa moblilizacja w laboratirum byla?********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:No ja też, ale jesteśmy w 3 osoby w pokoju wiec to by musiała być jakaś superkumulacja
Rozumiem, że Anuśka jeszcze nie wpadała z wynikami bety? Ja wiem, że o 16, ale może jakaś większa moblilizacja w laboratirum byla?
własnie tez ja pytałam nawet dzwoniła ale nie po 16 i nie ma innej opcjimomo1009 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Kasia, dobre podejście.. ja w I ciąże zaszłam właśnie odbierając klucze do domu i skupiając się na płytkach, drzwiach, meblach itd.. życze Ci tego!
Anuśka - Tobie też, choć pewnie już nie będę musiała po 16? co? To jak się umawiamy w tej kwestii?
Biedro - 22 zł to nie majątekwiedza niestety kosztuje - hihi
Jesteśmy umówione że beta dodatniaJak nie to robię im najazd na laba i popłaczę się tej pani co mi krew pobierała (bo taka miła była)
momo1009, konwalianka, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Cymcia ładne masz te objawy , mam nadzieję że Kropeczka się usadawia u Ciebie
trzymam mocno, a kiedy testujesz? Na opryszczkę nie pomogę, sama miałam jakoś na początku ciąży i przeszła na szczęście, ale wzmacniaj się wzmacniaj
Biedroneczka ty też pozytywnie podejrzana jesteś
Witaj Evaa
Anuśka też już czekam z Tobą na tą 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 14:05
-
nick nieaktualnyjustta wrote:Witaj Cymcia ładne masz te objawy , mam nadzieję że Kropeczka się usadawia u Ciebie
trzymam mocno, a kiedy testujesz? Na opryszczkę nie pomogę, sama miałam jakoś na początku ciąży i przeszła na szczęście, ale wzmacniaj się wzmacniaj
Biedroneczka ty też pozytywnie podejrzana jesteś
Witaj Evaa
Anuśka też już czekam z Tobą na tą 16
justaawg moich obliczeń za 5 dni wg ovu za 3... o dziwo skrócił mi cały cykl o te 2 dni... zobaczymy