My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Ja mam lekko podniesiony testosteron przez cały czas ale się udało. Tylko że na lekach. Jak już się udało to też myślałam że to może być problem ale lekarz nawet mi go nie bada.
Cześć dziewczyny.
Ja byłam u lekarza, jutro rano idę do szpitala. Nie wiem ile mnie tam będą trzymać. -
Dla mnie to mierzenie tempki bylo stresujace, zwlaszcza jak czekalam na skok w owulacje.Stwierdzilam koniec.A duzo takich historii czytalam, ze dziecko sie nie robi w taki sposob,kobietki ktore przestaly to robic i zajmowaly sie czyms innym poprostu zachodzily.A ze czeka mnie podpisanie umowy deweloperskiej a potem urzadzanie gniazdka to po prostu sie tym zajmę a dziecko miejmy nadzieje przyjdzie z czasem.
Anuśka lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Dla mnie to mierzenie tempki bylo stresujace, zwlaszcza jak czekalam na skok w owulacje.Stwierdzilam koniec.A duzo takich historii czytalam, ze dziecko sie nie robi w taki sposob,kobietki ktore przestaly to robic i zajmowaly sie czyms innym poprostu zachodzily.A ze czeka mnie podpisanie umowy deweloperskiej a potem urzadzanie gniazdka to po prostu sie tym zajmę a dziecko miejmy nadzieje przyjdzie z czasem.
-
Biedroneczka83 wrote:Anuśka kurcze a moze wyniki bedą wcześniej ???
ja teoretycznie moge bete zrobic teraz w piąteka wyniki miałabym w sobote
tak mi wykazał kalendarz netmamaPo 16tej dopiero i ani minuty wcześniej
-
Kasia, dobre podejście.. ja w I ciąże zaszłam właśnie odbierając klucze do domu i skupiając się na płytkach, drzwiach, meblach itd.. życze Ci tego!
Anuśka - Tobie też, choć pewnie już nie będę musiała po 16? co? To jak się umawiamy w tej kwestii?
Biedro - 22 zł to nie majątekwiedza niestety kosztuje - hihi
-
konwalianka wrote:Kroko, to dobra decyzja.. co powiedział lekarz?
Lekarz powiedział żeby iść od razu do szpitala to mnie przebadają, podadzą elektrolity, bo potem jak już wyniki będą złe to bardzo trudno to "naprawić" więc trzeba zapobiegać już teraz.
Powiedział że nie wie ile będę w szpitalu, zależy od wyników i jak kroplówki podziałają ale przed weekendem to na pewno mnie nie wypuszczą.
No i że po kroplówkach powinno mi trochę ulżyć i mnie tak nie będzie męczyć.
Mojego lekarza niestety nie będzie jutro na oddziale, dopiero w czwartek, no ale trudno, jakoś muszę przetrwać to nasze szpitalne chamstwo. Życie.
PS. Acha poleciała mi waga i teraz ważę 51kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:24
Yasmin lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Kasia, dobre podejście.. ja w I ciąże zaszłam właśnie odbierając klucze do domu i skupiając się na płytkach, drzwiach, meblach itd.. życze Ci tego!
Anuśka - Tobie też, choć pewnie już nie będę musiała po 16? co? To jak się umawiamy w tej kwestii?
Biedro - 22 zł to nie majątekwiedza niestety kosztuje - hihi
mogłabym nawet za 17zł ale musiałbym rano przed praca a to niewykonalne i do tego wynik byłby w poniedziałek -
Krokodylica wrote:Lekarz powiedział żeby iść od razu do szpitala to mnie przebadają, podadzą elektrolity, bo potem jak już wyniki będą złe to bardzo trudno to "naprawić" więc trzeba zapobiegać już teraz.
Powiedział że nie wie ile będę w szpitalu, zależy od wyników i jak kroplówki podziałają ale przed weekendem to na pewno mnie nie wypuszczą.
No i że po kroplówkach powinno mi trochę ulżyć i mnie tak nie będzie męczyć.
Mojego lekarza niestety nie będzie jutro na oddziale, dopiero w czwartek, no ale trudno, jakoś muszę przetrwać to nasze szpitalne chamstwo. Życie.
PS. Acha poleciała mi waga i teraz ważę 51kg.
Kochan i madrze mówi ten Twoj lekarzjak polezysz 7 dni to potem masz miesięczne zwolnienie poszpitalne chyba
odpoczniesz wezmiesz witaminki i bedzi edobrze
-
Dzień dobry,
ja dzisiaj na wagarach, tzn pracuję z domu, nie zwlekłam się rano z łóżka... tzn zwlekłam, ugotowałam małżowi kaszę gryczaną do kotleta, żeby miał w pracy obiad, walnęłam się z powrotem i wstałam o 11;30! tylko dlatego, że wiedziałam, że muszę coś porobić do pracy, masakra, nie wiem czy to ten jeden dzień w pracy tak mnie zmęczyl, czy jakaś kolejna fala oslabienia mnie dopada... ufff
Kroko, współczuję szpitala ale to bardzo mądra decyzja, trzymam kciuki żeby było w miar,ę sympatycznie...
no właśnie - gdzie Malenq i Cymcia???
Anuśka, ja rzuciłam mierzenie, nie przedłużyłam abonamentu i zaszłamtrzymam kciuki za betę!
Beszka, mnie się nie zawsze udaje wszystko nadrobić i nie widziałam Twoich wpisów o bólach, ale widzisz - -mam dokładnie tak samo!
ktoś pytał zaparcia - nie mam w ogóle, co mnie zastanawia oczywiścieale piję bardzo dużo soków z jabłek i codziennie pożeram przynajmniej jedno + na śniadanko musli z jogurtem naturalnym, może dlatego nie mam problemów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:36
-
Hey dziewczyny
Trudno za Wami nadazyc jak sie nie wchodzi co chwile na forum
Nie wypowiadam sie na wiekszosc temamtow, ktore poruszacie bo sie po prostu na nich nie znam! Jestesmy na poczatku staran wiec nawet jeszcze wykresu nie prowadze..
@ spoznia sie juz 2 dni- objawy nadal te same (bole piersi i brzucha jak na okres, i ciagle sie budze w nocy). Sa tylko dwie opcje: albo przyjdzie okres albo niehaha - jutro bede testowac jesli nie przyjdzie.
Anuśka lubi tę wiadomość