X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, to dobra decyzja.. co powiedział lekarz?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ja mam lekko podniesiony testosteron przez cały czas ale się udało. Tylko że na lekach. Jak już się udało to też myślałam że to może być problem ale lekarz nawet mi go nie bada.

Cześć dziewczyny.

Ja byłam u lekarza, jutro rano idę do szpitala. Nie wiem ile mnie tam będą trzymać.
    No i dobrze, niech Cię odżywią i postawią do pionu :)

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to mierzenie tempki bylo stresujace, zwlaszcza jak czekalam na skok w owulacje.Stwierdzilam koniec.A duzo takich historii czytalam, ze dziecko sie nie robi w taki sposob,kobietki ktore przestaly to robic i zajmowaly sie czyms innym poprostu zachodzily.A ze czeka mnie podpisanie umowy deweloperskiej a potem urzadzanie gniazdka to po prostu sie tym zajmę a dziecko miejmy nadzieje przyjdzie z czasem.

Anuśka lubi tę wiadomość

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, powodzenia. To dobra decyzja

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, 3mam kciuki, bedzie dobrze :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Dla mnie to mierzenie tempki bylo stresujace, zwlaszcza jak czekalam na skok w owulacje.Stwierdzilam koniec.A duzo takich historii czytalam, ze dziecko sie nie robi w taki sposob,kobietki ktore przestaly to robic i zajmowaly sie czyms innym poprostu zachodzily.A ze czeka mnie podpisanie umowy deweloperskiej a potem urzadzanie gniazdka to po prostu sie tym zajmę a dziecko miejmy nadzieje przyjdzie z czasem.
    No też właśnie... Ja będę miała dużo pracy teraz i też dam sobie spokój trochę...

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko i dobra decyzja :) odżywią cie postawia do pionu i wrócisz nowo narodzona i grubsza :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka kurcze a moze wyniki bedą wcześniej ???
    ja teoretycznie moge bete zrobic teraz w piątek :P a wyniki miałabym w sobote
    tak mi wykazał kalendarz netmama

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Anuśka kurcze a moze wyniki bedą wcześniej ???
    ja teoretycznie moge bete zrobic teraz w piątek :P a wyniki miałabym w sobote
    tak mi wykazał kalendarz netmama
    Nie ma szans... Dzwoniłam już czy czasem nie będzie wcześniej :) Po 16tej dopiero i ani minuty wcześniej :)

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nie ma szans... Dzwoniłam już czy czasem nie będzie wcześniej :) Po 16tej dopiero i ani minuty wcześniej :)

fak trzeba było powiedziec że aż cie sie słabo robi :P i musisz juuuuużżżz

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba ojade w piatek po pracy :) 22zł u mnie kosztuje w tym prywatnym lab co pracują tez w sobote :)

Yasmin lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    do zawału człowieka chcą doprowadzić

Anuśka lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, dobre podejście.. ja w I ciąże zaszłam właśnie odbierając klucze do domu i skupiając się na płytkach, drzwiach, meblach itd.. życze Ci tego!

Anuśka - Tobie też, choć pewnie już nie będę musiała po 16? co? To jak się umawiamy w tej kwestii?

Biedro - 22 zł to nie majątek :) wiedza niestety kosztuje - hihi

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Kroko, to dobra decyzja.. co powiedział lekarz?

Lekarz powiedział żeby iść od razu do szpitala to mnie przebadają, podadzą elektrolity, bo potem jak już wyniki będą złe to bardzo trudno to "naprawić" więc trzeba zapobiegać już teraz.

Powiedział że nie wie ile będę w szpitalu, zależy od wyników i jak kroplówki podziałają ale przed weekendem to na pewno mnie nie wypuszczą.

No i że po kroplówkach powinno mi trochę ulżyć i mnie tak nie będzie męczyć.
    Mojego lekarza niestety nie będzie jutro na oddziale, dopiero w czwartek, no ale trudno, jakoś muszę przetrwać to nasze szpitalne chamstwo. Życie.

PS. Acha poleciała mi waga i teraz ważę 51kg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:24

Yasmin lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Kasia, dobre podejście.. ja w I ciąże zaszłam właśnie odbierając klucze do domu i skupiając się na płytkach, drzwiach, meblach itd.. życze Ci tego!

Anuśka - Tobie też, choć pewnie już nie będę musiała po 16? co? To jak się umawiamy w tej kwestii?

Biedro - 22 zł to nie majątek :) wiedza niestety kosztuje - hihi

mogłabym nawet za 17zł ale musiałbym rano przed praca a to niewykonalne i do tego wynik byłby w poniedziałek :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Lekarz powiedział żeby iść od razu do szpitala to mnie przebadają, podadzą elektrolity, bo potem jak już wyniki będą złe to bardzo trudno to "naprawić" więc trzeba zapobiegać już teraz.

Powiedział że nie wie ile będę w szpitalu, zależy od wyników i jak kroplówki podziałają ale przed weekendem to na pewno mnie nie wypuszczą.

No i że po kroplówkach powinno mi trochę ulżyć i mnie tak nie będzie męczyć.
    Mojego lekarza niestety nie będzie jutro na oddziale, dopiero w czwartek, no ale trudno, jakoś muszę przetrwać to nasze szpitalne chamstwo. Życie.

PS. Acha poleciała mi waga i teraz ważę 51kg.

Kochan i madrze mówi ten Twoj lekarz :) jak polezysz 7 dni to potem masz miesięczne zwolnienie poszpitalne chyba :) odpoczniesz wezmiesz witaminki i bedzi edobrze

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

ja dzisiaj na wagarach, tzn pracuję z domu, nie zwlekłam się rano z łóżka... tzn zwlekłam, ugotowałam małżowi kaszę gryczaną do kotleta, żeby miał w pracy obiad, walnęłam się z powrotem i wstałam o 11;30! tylko dlatego, że wiedziałam, że muszę coś porobić do pracy, masakra, nie wiem czy to ten jeden dzień w pracy tak mnie zmęczyl, czy jakaś kolejna fala oslabienia mnie dopada... ufff

Kroko, współczuję szpitala ale to bardzo mądra decyzja, trzymam kciuki żeby było w miar,ę sympatycznie...

no właśnie - gdzie Malenq i Cymcia???

Anuśka, ja rzuciłam mierzenie, nie przedłużyłam abonamentu i zaszłam :P trzymam kciuki za betę!

Beszka, mnie się nie zawsze udaje wszystko nadrobić i nie widziałam Twoich wpisów o bólach, ale widzisz - -mam dokładnie tak samo!

ktoś pytał zaparcia - nie mam w ogóle, co mnie zastanawia oczywiście :/ ale piję bardzo dużo soków z jabłek i codziennie pożeram przynajmniej jedno + na śniadanko musli z jogurtem naturalnym, może dlatego nie mam problemów?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 12:36

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Zlotowlosa Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny :-) Trudno za Wami nadazyc jak sie nie wchodzi co chwile na forum ;-)

Nie wypowiadam sie na wiekszosc temamtow, ktore poruszacie bo sie po prostu na nich nie znam! Jestesmy na poczatku staran wiec nawet jeszcze wykresu nie prowadze..

@ spoznia sie juz 2 dni- objawy nadal te same (bole piersi i brzucha jak na okres, i ciagle sie budze w nocy). Sa tylko dwie opcje: albo przyjdzie okres albo nie :D haha - jutro bede testowac jesli nie przyjdzie.

Anuśka lubi tę wiadomość

Udalo sie .. :-)
    43263850a6.png
  • mimik74 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam kochane miłego dzionka ja szykuję się do pracy

837410ia9bfc4lwz.gif

konwalianka lubi tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj jakis kryzys mnie dopadl, spie na stojaco, chyba cos z ta pogoda "nie halo" zieewwwwwww

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 1682 1683 1684 1685 1686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ