My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, to możliwe, choć byłam już po śniadaniu (owsianka z rodzynkami i owocami, wiec teoretycznie dawkę cukru dostarczyłam), ale kto to wie.. w każdym razie.. tą owsiankę do teraz czuje i chyba z 3 razy już ja ponownie połknęłam.. źle mi leży..
-
nick nieaktualny
-
Na wstępie ogromnie współczuję Anastazja ;((( Wiem co przeżywasz, po pół roku o poronieniu dalej tkwi we mnie ten cierń świadomości że się nie udało... Łączę się w bólu i bardzo mi przykro ;(
Ja mam dziś jakieś pozytywne nastawienie pourlopowe. Wróciłam do pracy a tam żadnego z szefów nie ma bo jeden na urlopie a drugi nogę złamał, wszyscy pracownicy na luzie, bez pośpiechu się po labie snują
Wczoraj piliśmy z naszymi sąsiadami, mamy fajnych młodych w szeregu i tak w ósemkę balowaliśmy po naszym powrocie bo postawiliśmy wino ormiańskie
I dowiedziałam się że jedna sąsiadka (35 lat obecnie) po 3 latach starań w końcu zaszła i jest w 10 tyg. Mieszane uczucia- też bym chciała, wiadomo, ale dało mi przypływ nadziei że nam też się uda
Mój mężul marudził coś rano że mu się nie chce dzieci robić ale zrobiłam pilota w wyrze i nie miał wyjścia
Smarta, dawno cię nie widziałamAle może to dlatego że ja rzadko zaglądam
Ania, 57% to naprawdę dobra szansa! Powodzenia z kurowaniem małża!
-
konwalianka wrote:dziewczynki miłego członka!
ja już w pracy.. boziu jak mnie się nie chce, jak ciężko było mi wstać, jak mi źle.. muli mnie na umór, do tego zasłabłam w pociągu, a głupia pinda (pielęgniarka położna współpracująca z moim lek) mnie wkurzyła.. szlag by to trafił,, cały dzień zjebany..
powiem Wam, że taka abstynencja od mierzenia jest dobra..ale to jak nałóg.. trzeba albo już nisko spaść, albo mieć silną wolę
nie ma nic lepszego, jak zmywarka. Nie wyobrażam sobie stać i zmywać.. ale po chrzcinach synka w domu, powiedziałam, że nigdy więcej nie zrobię takiej impry w domu.. człowiek się urobi po pachy, a jeszcze dziecię musi ogarnąć i patrzeć na zalkoholizowane mordeczki - wystarczą te dwie ostatnie rzeczy (ogarnąć dziecię i patrzeć na ludzi pijących, podczas gdy ty oczywiście nie możesz)
niecierpliwie czekam na wyniki Anuśka!
a ktos miał dziś testować? macie gdzieś tą listę?
Oj, ja też sobie nie wyobrażam domu bez zmywarki.
Z mierzeniem tempki to ja nie bardzo lubię odpuszczać. Teraz w wakację mierzyłam od czasu do czasu, raczej odpuściłam i teraz nie wiem co i jak. Śluz wrócił do białka kurzego, tempka niska znowu, nie wiem czy owulka czy nie owulka. Denerwuje mnie to.
******************************GANG18+***************************** -
konwalianka wrote:Asha, to możliwe, choć byłam już po śniadaniu (owsianka z rodzynkami i owocami, wiec teoretycznie dawkę cukru dostarczyłam), ale kto to wie.. w każdym razie.. tą owsiankę do teraz czuje i chyba z 3 razy już ja ponownie połknęłam.. źle mi leży..
-
konwalianka wrote:Biedro nie wymyślaj! myślisz, że to się jakoś objawia? natura jest przewrotna kochana! nic nie musisz czuć!
masz racje dobrze ze postawiłaś mnie do pionudobra szef pojechał czas na śniadanko
konwalianka lubi tę wiadomość
-
konwalijka, notuj sobie codzienne pomiary jeśli masz taka możliwość i pokaz lekarzowi. Takie niskie ciśnienie jest całkowicie normalne i żadnych leków nie dostaniesz, ale może to być podstawa do L4. Przynajmniej na jakiś czas. A u lekarza zawsze się nico podnosi, nawet mój gin powiedział, że tak jest
-
konwalianka wrote:Yasmin, to napewno.. 100 na 55 to standard..czasem niżej czasem ździebko wyżej..ale u lekarza zawsze ksiażkowo ;/
smarta, ale masz zakręcony wykres
No zakręcony jak baranie rogi. Jak na niego patrze to mi się płakać chce. Choć górki w pewnym momencie to nadmiar słońca jest al4e tak czy siak nic z niego nie wynika
******************************GANG18+***************************** -
Czarnula87 wrote:Ja nie mam wykupionego - nie wyznaczy ci przypuszczalnych dni płodnych i ewentualnej owulki i @; nie będziesz miała podglądu na galerie testów i wykresów; nie będziesz widziała wykresów w kolorze swoich tylko w szarościach :]
Nie będzie ci liczyło tych punktów co na ciążę wylicza itp :]
https://ovufriend.pl/cennik.html
Kurczę superMniej stresu że dni płodne a śluzu brak, mniej stresu, że za mało punktów i mniej stresu, że @ tak późno wylicza
Dla mnie bomba
Arienna lubi tę wiadomość
-
smarta - niekoniecznie.. choć owulkę Ci przesuwało tyle razy.. miejmy nadzieję, że niedługo się wyjaśni..
Anuśka, jeśli chce sie odpocząć, to brak abonamentu to świetna decyzjaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 11:42
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehhh nie dobre mesniaki ;/
u nas w miare ok
dziadek troche lepiejzapalene pluc niby ustapilo ale cos jeszcze wyszlo.. ale ogolnei lepiej sie czuje
dawca mial byc ale dal nam te marne 57% szans na znalezieni po kuracji plemnikow w biopsjiwiec probujemy a jak nie .. to wtedy od rauz przystapimy do dawcy
-
kasiarzyna wrote:Mam takie pytanie, może się orientujecie co nieco. Czy lekko podniesiony testrosteron może utrudniać zajscie? Akurat u mnie lekarka stwierdzila, ze nie ma wplywu, bo mam regularne cykle, owulacje występują, PCOS nie stwierdzono.Mam takie mocniejsze owłosienie, typu wąsik,włoski pod pępkiem, na brodzie w zaleznosci od fazy cyklu mnie męczą krosty.Szukam przyczyny juz gdzie sie da.Wiecie cos?
Ja mam lekko podniesiony testosteron przez cały czas ale się udało. Tylko że na lekach. Jak już się udało to też myślałam że to może być problem ale lekarz nawet mi go nie bada.
Cześć dziewczyny.
Ja byłam u lekarza, jutro rano idę do szpitala. Nie wiem ile mnie tam będą trzymać. -
konwalianka wrote:smarta - niekoniecznie.. choć owulkę Ci przesuwało tyle razy.. miejmy nadzieję, że niedługo się wyjaśni..
Anuśka, jeśli chce sie odpocząć, to brak abonamentu to świetna decyzja
hehe dlatego ja kupiłam tylko na miesiąckonwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość