My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa poki mozemy to walczymy
dziewczynkija poki co znikm msze sie szykowac ..o 11:30 mam spotkanie
Katjaa lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Rety dziewczyny boje sie, ze jutro dostane okres
. Nie mam zadnych plamien ale jutro przpada termin @. Brzuch mnie boli jak na okres
niestety z każdym tygodniu znajdziesz kolejny powód do zmartwień
Staraj się o tym nie myśleć, musi być dobrze! :*
Dzień dobry Żabki -
Anuśka wrote:Ja z każdym negatywnym testem już tracę nadzieję, że mi się jeszcze kiedyś uda
W przyszłym cyklu nie będę mierzyła tempki chyba, bo te obiecujące wykresy to o dupę można potłuc
Anuśka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Hejo ponownie
pierwsze pobranie już było i glukoza wypita, no nie jest to smaczne, ale dało radę (smakuje jakby kilkanaście słodzików rozpuścić w wodzie).. kolejne badania za 1,5 h
przyjechałam do domu, bo nie chciało mi się tam czekać, byłam mocno pobudzona, ale teraz jakby odpływam -
Cześć kochane
Ja w pracy od rana, nie chce mi się dalej, ale i tak jest postęp w stosunku do dnia wczorajszego. Ja swojej tempki nie ogarniam, zresztą śluzu też nie. No chyba że mam teraz późną owulkę, szkoda tylko że serduszek brak
******************************GANG18+***************************** -
dziewczynki miłego członka!
ja już w pracy.. boziu jak mnie się nie chce, jak ciężko było mi wstać, jak mi źle.. muli mnie na umór, do tego zasłabłam w pociągu, a głupia pinda (pielęgniarka położna współpracująca z moim lek) mnie wkurzyła.. szlag by to trafił,, cały dzień zjebany..
powiem Wam, że taka abstynencja od mierzenia jest dobra..ale to jak nałóg.. trzeba albo już nisko spaść, albo mieć silną wolę
nie ma nic lepszego, jak zmywarka. Nie wyobrażam sobie stać i zmywać.. ale po chrzcinach synka w domu, powiedziałam, że nigdy więcej nie zrobię takiej impry w domu.. człowiek się urobi po pachy, a jeszcze dziecię musi ogarnąć i patrzeć na zalkoholizowane mordeczki - wystarczą te dwie ostatnie rzeczy (ogarnąć dziecię i patrzeć na ludzi pijących, podczas gdy ty oczywiście nie możesz)
niecierpliwie czekam na wyniki Anuśka!
a ktos miał dziś testować? macie gdzieś tą listę?Anuśka lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Cześć kochane
Ja w pracy od rana, nie chce mi się dalej, ale i tak jest postęp w stosunku do dnia wczorajszego. Ja swojej tempki nie ogarniam, zresztą śluzu też nie. No chyba że mam teraz późną owulkę, szkoda tylko że serduszek brak
widze ze juz rekord testowania w tym miesiącuja zaczyna coraz bardziej sie bac tym bardziej ze nie czuje nic co miałby świaczyć o zagnieżdżaniu