My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam takie pytanie, może się orientujecie co nieco. Czy lekko podniesiony testrosteron może utrudniać zajscie? Akurat u mnie lekarka stwierdzila, ze nie ma wplywu, bo mam regularne cykle, owulacje występują, PCOS nie stwierdzono.Mam takie mocniejsze owłosienie, typu wąsik,włoski pod pępkiem, na brodzie w zaleznosci od fazy cyklu mnie męczą krosty.Szukam przyczyny juz gdzie sie da.Wiecie cos?
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Mam takie pytanie, może się orientujecie co nieco. Czy lekko podniesiony testrosteron może utrudniać zajscie? Akurat u mnie lekarka stwierdzila, ze nie ma wplywu, bo mam regularne cykle, owulacje występują, PCOS nie stwierdzono.Mam takie mocniejsze owłosienie, typu wąsik,włoski pod pępkiem, na brodzie w zaleznosci od fazy cyklu mnie męczą krosty.Szukam przyczyny juz gdzie sie da.Wiecie cos?
-
kasiarzyna wrote:Anuśka ja wlasnie rzuciłam w kąt termometr, wykorzystalam ostatni test owulacyjny
A ja spać po nocach nie mogę bo nie wiem jaka tempka będzie rano... W dupie z tym
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dzień dobry kobietki, witam się z Wami i miłego członka życzę.
Koncze herbatke i zmykam do pracy.
Buziaki piękne:-)
Ps. Która dzisiaj testuje?
Naprawde chcialas nam zyczyc milego czlonka? Czy piszesz z telefonu i mialas na mysli dzionka
kasiarzyna - ja mialam lekko podniesiony testosteron ale to bylo pare cykli temu, ciezko mi powiedziec jaki teraz mam.
Anuska - ja nei mierzylam bo juz w zeszlym cyklu powiedzialam basta. Moj S sie wkurzyl, ze ciagle tylko mierze ta temperature, ze pikam mu rano, nei daje sie przytulic bo pomiary, ze za bardzo sie tym zajsciem w ciaze przejmuje. No wiec odpuscilam. Mierzyc to ja bym miala czas w tym cyklu ale poprostu robilam to sporadycznie. Najwiecej w okolicach owu zeby wiedziec ze byla i kiedy mniej wiecej. Tez tak mialam wczesniej, ze zasypialam z mysla, ze jak sie obudze to bede mogla juz zmierzyc i budzilam sie nawet przed budzikiem a jak bylo za wczesnie to nei moglam spac ale balam sie ruszac zeby nei zaburzyc pomiaru. Ja nie wiem czy mi to odpuszczenei pomoglo czy chinska medycyna (ziolka i akupunktura) a moze ten preparat witaminowy (VitaSprint B12).
troche mi spadla dzisiaj tempka ale i tak wysoka jak na mnie. Zawsze wiedzialam, ze jak zanotuje kiedykolwiek powyzej 37 to cos bedzie. Test powtorzylam bo musze je zuzyc bo wazne tylko do wrzesnia. Ehhh byla do czwartku (gin).
Katjaa, Tamka, Anuśka, LaRa, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka Kochanie w pracy jestem hehehh ale u mnie wszystko dobrze
a u Ciebie?
i ja nie mam konta premium i nie widze detektora, tego kiedy program wyznaczył mi dni owu wg systemu... mozesz zobaczy co u mnie widac i ocenic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 08:09
-
Anuska jak dla meni moze faktycznie mila s pozna owulke.. tam gdzie jest ten mega spadek z dzis bylby 14DPO
Czesc dziewczynki
Kasiarzyna- co do test we no sie podziel nadmiarem z moim mezem
bardzo ładnie opisane jest tu dzialanie test u kobiet kiedy moze wzzrastacjak zaburza nasz organizm
http://www.mamazone.pl/artykuly/mama/zdrowie/dolegliwosci-i-choroby/2014/testosteron.aspxKatjaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
dzis przeczytany tekst
Myślałam, że jest światełko w tunelu.
jest............ i tylko czekam az mnie pospieszny jeb....nieAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo ponownie
pierwsze pobranie już było i glukoza wypita, no nie jest to smaczne, ale dało radę (smakuje jakby kilkanaście słodzików rozpuścić w wodzie).. kolejne badania za 1,5 h
przyjechałam do domu, bo nie chciało mi się tam czekać, byłam mocno pobudzona, ale teraz jakby odpływam -
poza balaganem w kuchni - porozwalane na podlodze chrupki i winogrona, zerwane firanki, i porozrzucane kosmetyki i lakiery do paznokci bo dzieciaki bawily sie w salon pieknosci, heh;)
dostalismy wczoraj ksiazke "Cieżarówka przez 9 miesiecy" i "Dlaczego mezczyzni nie sluchaja, a kobiety nie potrafia czytac map"Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
Katja jak se cuzjesz ??
Blondik co do takich masowych imprezdlatego zawsze przy wiekszej ilosci osob daje talerzyki papierowe kubeczki
itp
wiem wygodna estem ale jak mam sobe pomyslec umyc 30 talerzy 15 szkl .. 15 widelcow i nozy + z 15 lyzeczek
to mne szlag tafia ;P
Zgredka puscili cie ..bomnie kazali na dupce siedziecKatjaa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Aniu: ja spytałam czy mogę se iść, bo samochód miałam pod kliniką a i samochód stawiam pod klatką, więc przeszłam z 10m teraz leżę, a pies mnie dręczy, nie wiem czego chce
-
Blondik wrote:na spacerek chce;)
moi rodzice by nie przezyli jedzenia an papierowych talerzykach
hehehmoi sa reformowalni
i zawsze mi mowia jak imprezka na luzie o dawaj