My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Anastazja też jestem całym sercem z Tobą Kochana. Wiem, że to marne pocieszenie, ale nie jesteś sama
Anusia za Ciebie trzymam jutro o 16. Nie będzie mi dane Was czytać, ale mam nadzieje, że jak tylko zacznę nadrabiać przywita mnie Twoja zielona kropka
Dzięki Wam wszystkim za wsparcie
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Ja również czytam, ale zazwyczaj nadrabiam i jakoś głupio odpowiadać na omówione już tematy i wracać do pewnych rzeczy
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja też zawsze mam dylemat, czy odpowiadać po czasie, bo temat wyczerpany a ja wyskakuję ze swoimi pomysłami
Mówiąc krótko też tak mam
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
hej dziewczynki, macham do was już z domku..ale bez synka.. okropnie się czuję bez niego..ech..
ja zawsze czytam wszystko, ale czasem jakoś nie potrafię się "wtrącić" w temat
zaraz mykam do łóżeczka..ech, jutro do pracy - buuuuuu, nie chcę, ale muszę ;/ -
Kotka to normalne.. zupełnie, jak stres.. to taka przewrotność..bo czasem nawet jak nie jesteś przekonana , a mówiłaś, że tyle przecież miało się wydarzyć do ślubu i na nim, że ciąża niekoniecznie przypadła na odpowiedni okres, to wiedząc, że już jest człowiek boi się ją stracić
ale bedze dobrze
-
PsotkaKotka wrote:Rety dziewczyny boje sie, ze jutro dostane okres
. Nie mam zadnych plamien ale jutro przpada termin @. Brzuch mnie boli jak na okres
a wszystko będzie dobrze i @ nie przyjdzie
-
Kotka, mnie tez brzucho wyjatkowo mocno bolal wtyg. kiedy @ powinna byla sie pojawic. oszczedzalam sie. dobrze bedzie
Milo ze ktos tu jeszcze czasem czyta, co czasem napiszeale juz bardzo dlugo, to co napisze nie zostaje przegadane, wiec komentarze przeterminowane by nie byly
ale juz koniec tematu.
momo1009, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Piękna pogoda, az chciało mi się wstawać do tej pracy
Anuśka, nie gadaj, bo teraz na Ciebie kolej, wykresik obiecujący więc cichaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 07:33
Anuśka lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Dzień dobry
Piękna pogoda, az chciało mi się wstawać do tej pracy
Anuśka, nie gadaj, bo teraz na Ciebie kolej, wykresik obiecujący więc cichajW przyszłym cyklu nie będę mierzyła tempki chyba, bo te obiecujące wykresy to o dupę można potłuc
Yasmin lubi tę wiadomość